Admiral Markets - Wątek II
Bez adresu zameldowania raczej nie założą Ci konta. Wielu brokerów żąda nawet potwierdzenia adresu w postaci rachunku np. za prąd. AM jest jednym z niewielu, którym wystarcza sam dowód i umowa. Zarobki wpisz jakie chcesz, to jest tylko ankieta, a nie sprawa wpływająca na decyzję o podpisaniu umowy.
Co do waluty. Rób jak chcesz. Najwygodniej otworzyć rachunek w PLN (wpłata na polskie konto itp., nie ma też problemów z kursami przy sprawach podatkowych).
Pozdrawiam
Co do waluty. Rób jak chcesz. Najwygodniej otworzyć rachunek w PLN (wpłata na polskie konto itp., nie ma też problemów z kursami przy sprawach podatkowych).
Pozdrawiam
Przy innych mozna np. zamazac pewne dane aby inna osoba nie mogla sie przy pomocy tego skanu gdzies wlasnie zarejstrowac, a pesel i nr dowodu zostaja dla potwierdzenia.Microbi pisze:No ja rozumiem że trzeba pomagać ale pytanie czy mogę zamazać dane z dowodu to już są jaja , dosłownie i w przenośni, jak otwierasz konto w banku tez zamazujesz dane z dowodu ???
Gdy otworze konto w pln, oni mi to sami zamienia na usd, czy jesli chce grac na eur/usd to zrobic od razu w usd?
Czy ktoś ostatnio robił wypłaty z konta AM Ltd??? Na początku wypłaty były praktycznie pod koniec drugiego dnia na moim koncie, ostatnio "szły" po 4 dni.
Najostatniejsza zrobiona rano o godz.10 02.12 do tej chwili jeszcze nie dotarła????
Czy ktoś może miał podobny problem???? Coś się dzieje złego u tego brokera ????
Najostatniejsza zrobiona rano o godz.10 02.12 do tej chwili jeszcze nie dotarła????
"Samobójstwo nie jest kwestią wyboru, następuje, gdy cierpienie przekracza siły do walki z nim"
- WIELKIXJAN
- Stały bywalec
- WIELKIXJAN
- Stały bywalec
- inwestor86
- Pasjonat
- Phoenix_phx
- Gaduła
u mnie cacy , o dziwo dzis ani razu nie zerwało
Dodano po 13 godzinach 38 minutach:
Dodano po 13 godzinach 38 minutach:
i jak masz przelew ?umika3 pisze:Czy ktoś ostatnio robił wypłaty z konta AM Ltd??? Na początku wypłaty były praktycznie pod koniec drugiego dnia na moim koncie, ostatnio "szły" po 4 dni.
-
- Gaduła
Wracam po małej przerwie i co ciekawe przy instalacji metatradera z głównej strony brokera wyskakuje wirus new poly win32. Nie wiem w 100% ocb. Najparwodpodobniej moj antywirus jest nadopiekuńczy
Dobry broker, telefonicznie mozna wszystko załatwić, lubią nasz hajs

Dobry broker, telefonicznie mozna wszystko załatwić, lubią nasz hajs

NIgdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a później wykończy doświadczeniem.