7LS part 1
Nie mialem na mysli odwracania pozycji, lecz taka ogolna zyciowa prawde, ktora bardzo czesto sie zdarza.
PS Ja gram dzisiaj na M1 i dokladnie o 9.31 dalem L. Prawie doszli do BE , ale na szczescie potem znow UP
PS Ja gram dzisiaj na M1 i dokladnie o 9.31 dalem L. Prawie doszli do BE , ale na szczescie potem znow UP
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.
Wydaje mi się że dobrze, że zdjąłeś kabla. Miejsce ryzykowne choć na stochach sporo jeszcze miejsca. Lepiej minimalizować ryzyko.<kerimb> pisze:Zdjąłem Kabla i oczywiście poleciał za sekundę UP ... Co się ze mną dzieje??? ... Określone w 100% prawidłowo kierunki i wtopa ...
Ostatnio zmieniony 03 gru 2010, 11:22 przez dargoth, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja pikole.. normalnie chyba muszę dostać jakieś rekolekcje nt gry z trendem na wybicia bo szok ostatnio.
Planuję załadować się na dłużej w tą S. Jak nie z tego poziomu to ciupkę wyżej... ale myślę że tam już będzie kaplica dla longów bazując na miesięcznym
Aha.. ten pin weekly znowu będzie fake?
Planuję załadować się na dłużej w tą S. Jak nie z tego poziomu to ciupkę wyżej... ale myślę że tam już będzie kaplica dla longów bazując na miesięcznym

Aha.. ten pin weekly znowu będzie fake?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.