Tańczący z pipsami

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Bart-ek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Bart-ek »

@Up

Teraz przynajmniej wiem czego mogę się spodziewac. Wielkie dzięki !

:)

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

1,3142, to poziom gdzie mogą zapuścić się maksymalnie nie zmieniając mojego zdania że lecimy do 1,3300 :) jak przebije to szukam czegoś nowego.

Wczorajszy wynik to: 1300 wyświetleń dziennika ;) chyba jestem dobrym traderem, tylko punktów na plus ;) Cały dzień chodzi mi po głowie słowo : DISS :twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

ho ho idę na rekord ;) tyle czasu a mnie jeszcze nie wyzerowało ;) Zawsze jak potrzebuje odbicia od 61.8 to przebija :D a jak chce przebicia to odbija, co za wredna menda z tego rynku :) A ja znów skuszony zbyt wielką pozycją :) może się skończyć przed SL wyznaczonym na MC. Niektórzy to się nigdy nie nauczą :) ale może chociaż ktoś na moich błedach tak :)
Obrazek

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

Tekron pisze:1300 wyświetleń dziennika chyba jestem dobrym traderem, tylko punktów na plus Cały dzień chodzi mi po głowie słowo : DISS
Tekro mam nadzieje,że nie grasz dla publiki tylko ,żeby w przyszłości coś z tego było np;cięższa kieszeń :wink:

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

W sumie to najbardziej chce się sprawdzić :) i tak dosyć lubię głowę pomęczyć tymi liczbami, kreskami itp. :) no i jest ten plus że można przy tym zarobić. Może kiedyś zarobie : )

A tak wogóle to mi zjadło właśnie pozycje z 0,1 : ) i wskoczył buy EU 0,02 przy 1,3160, kolejne 0,01 na 1,3180 i kolejne 0,02 na 1,3200, tp all dla 1,3300 i tam sell 0,05 : )

Na upartego :) mam dobry humor dzisiaj.
Obrazek

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

Tekron, otworz do obserwacji index dolara

popelniles 2 bledy kupujac eurusd na 1.32:

1. kupiles po rajdzie w gore
2. kupiles jak dollar byl na wsparciu, a wiadomo co to oznacza dla eurusd

mam nadzieje, ze pomoglem i przefiltrujesz dzieki temu troche wejsc ;)

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

ajć :) i tu mnie masz nie zerkam na index, mój błąd :) Fakt faktem mądrze prawisz inwestor :) trzeba by zerknąć czasem i na takie rzeczy. Oby już było po wszystkim :)
Mam tez dziwne wrażenie że na wykresiku sam nasmarowałem ten ruch w dół przed ruchem w górę w obu wersjach ;D złość piękności szkodzi.
Obrazek

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

gdzie pochwala? :lol:

ale powaznie mowiac, obserwacja innych par, indexow i ogolnie korelacji moze czasami uratowac przed zajeciem pozycji "pod prad" ;)

Mr.T

Nieprzeczytany post autor: Mr.T »

inwestor86 pisze:obserwacja innych par, indexow i ogolnie korelacji moze czasami uratowac przed zajeciem pozycji "pod prad"
Tu to masz rację inwestor wiele razy mnie to uratowało.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Secret moich strat i co mam nadzieje da się zauważyć to coś co próbuje tępić : ) ale bardzo słabo próbuje. Ruszanie na pomarańczowym : ) tak bym to nazwał, i to odrazu z piskiem opon :). Zajmuje pozycje zbyt wcześnie chociaż wyznaczam moment zajęcia pozycji na wykresie w innym miejscu, a pozycja którą otwieram jest na tyle wielka że nie może dotrwać do SL wyznaczonego na wykresie, i tu większość mojego bólu. :) Nie wiem jak się daje te pochwały ale chętnie bym kliknął, bo masz racje, dawniej zerkałem na indexy a teraz zapomniałem że istnieją w ogóle, a to niedobrze, bo normalna sprawa że jak coś nienaturalnie pruje w górę i walnie w sufit to spadnie :), no chyba że to jest kot :)
Obrazek

ODPOWIEDZ