fakt na wiekszym tf jestesmy pod oporem, na mniejszym bylo wybicie.. do tego dane niedlugo, jak dla mnie to coin flip:Shadi pisze:bez kitu czuję się jakbym kopał się z koniem.
7LS part 1
- inwestor86
- Pasjonat
W zasadzie zgadzam się z Wami w stu procentach, jednakże.. dość długo pracowałem nad systemem który wyzbędzie mnie uznaniowości. 0... null..
główne założenia :
- ma być izi...
- ma mieć relatywnie duży rr
- nawet małpiszon może się tego nauczyć.
W zasadzie raczej w 30min mógłbym średnio rozgarnięte osoby robić to samo.
Główna zasada jest taka : jest sygnał - jest wejście, a to że świeczka miała nie ten kolor co komuś się chciało to już nie mój problem
Dla niektórych może być to łapaniem spadających noży - dla innych fajną okazją dla zarobku. Ot co.
główne założenia :
- ma być izi...
- ma mieć relatywnie duży rr
- nawet małpiszon może się tego nauczyć.
W zasadzie raczej w 30min mógłbym średnio rozgarnięte osoby robić to samo.
Główna zasada jest taka : jest sygnał - jest wejście, a to że świeczka miała nie ten kolor co komuś się chciało to już nie mój problem

popieram, odkad przestalem w swojej strategii ktora gram (ZLki) spogladac na kolorki, swiece ,a skupilem sie na reakcji ceny przy poszczegolnych poziomach( chocby na nizszych inerwalach) to zwiekszylem zyskownosc systemu.Shadi pisze:Główna zasada jest taka : jest sygnał - jest wejście, a to że świeczka miała nie ten kolor co komuś się chciało to już nie mój problem Smile Dla niektórych może być to łapaniem spadających noży - dla innych fajną okazją dla zarobk
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Zapewne chłopcy klepią solidny sufit przed zjazdem zgodnie z aktualnie panujacym trendem spadkowym.Shadi pisze:Ani w górę ani w dół.. jakże zajebiście oni mnie wku..rzają dziś.
EDIT: ogólnie jest o co powalczyć po na edku jakby spadli to co najmniej do poziomu otwarcia D1/MN a to bez mała 90 pipek na tę chwilę

Ostatnio zmieniony 01 gru 2010, 13:59 przez MaxRipper, łącznie zmieniany 1 raz.