[USD/PLN]
Zgadza się, ale wcześniej prawdopodobny test okolic 2.9670, gdzie wsparcie stanowią dwie długoterminowe linie trendu. Gdyby kurs dotarł do tego poziomu to zachowanie się w tym miejscu określi kierunek na kolejne tygodnie/miesiące.Kwieciu pisze:Uważam, że USD/PLN jest w silnym trendzie wzrostowym i będzie się w nim dalej poruszał.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Analiza i komentarze forex
kliknij w button "www" poniżej
No nie wiem, czy nie za wcześnie? Poprzednie korekty były po około 21 groszy. Ale na poziomie 2.92 wychodzi fibo 78.6% z 21 groszy.nokoments pisze:Kupić dolca? jak myślicie, wykres znów pójdzie po fibo jak po sznurku?
Zakładając, że zatrzyma się na lub przed 61.8 to do wyjęcia jest jakieś 700 pips,
ostudzicie jakoś mój zapał?
Analiza i komentarze forex
kliknij w button "www" poniżej

Maksimum jakie określiłbym na ten moment to 3.20, może cień świecy D1 wyskoczy wyżej ale długoterminowa tendencja pewnie pozostanie wciąż aktualna i powrócimy do spadków po Nowym Roku...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
-
- Stały bywalec
Mysle ze duzo zalezy od eur usd.
Tez mam sporo srodkow w usd i zastanawiam sie na jakim poziomie otworzyc pozycje zabezpieczajace bo w perspektywie kilku lat dolar powinien sie oslabiac. 3.1 mnie zadowala ale jak zwykle pazernosc sie wlacza w takiej sytuacji;)
Tez mam sporo srodkow w usd i zastanawiam sie na jakim poziomie otworzyc pozycje zabezpieczajace bo w perspektywie kilku lat dolar powinien sie oslabiac. 3.1 mnie zadowala ale jak zwykle pazernosc sie wlacza w takiej sytuacji;)
Five Minutes To Learn and A Lifetime To Master