Dolly

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
wicio75
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: wicio75 »

witam wszystkich dopiero zaczynam i dlatego zadam banalne pytanie jak zmienic w DOLLY (zmienic wartosci) BUY ZONE i SELL ZONE (pozmieciac TP i SL)
moze jakis opis zmiany parametrow ??
z gory dzieki za odpowiedz

tazab1508
Uczestnik
Uczestnik

maly problem

Nieprzeczytany post autor: tazab1508 »

dzwieczy mi ten alarm mimo iz wsedzie opcja fals
dodatkowo komunikat Clock V1_2 are disabled az mi sie zawiesza caly terminal
prosze o pomoc
dziekuje
Krzysztof zGdańska

tazab1508
Uczestnik
Uczestnik

gorace podziekowania dla kolegi z australi

Nieprzeczytany post autor: tazab1508 »

glebokie wyrazy szacunku dla Pana za dzielenie sie wiedza i szeroka pomoc dla wszystkich
jestem na razie poczatkujacym obserwuje ucze sie i mysle ze niedlugo dolacze jako aktywny czlonek forum

Awatar użytkownika
TomaszB
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: TomaszB »

Witajcie!
Od niedawna zainteresowałem się Forex'em. Czytam różności aby zdobyć wiedzę plus trochę testuje na rachunku demo, aby w przyszłości mój start z prawdziwymi pieniędzmi nie wyglądał jak skok pod rozpędzony pociąg ;-)

Dziękuję Skydart1 za informacje dotyczące Dolly, dziękuję równiesz wszystkim którzy wnoszą do tego wątku swoje przemyślenia.
To wielka radość widzieć jak ludzie dzielą się wiedzą i doświadczeniem.

Pilnie studiuje ten wątek, zacząłem już pierwsze testy z Dolly, a teraz narodziły mi się pytania do Skydart1.

1. Czy mógłbyś napisać jakich teraz używasz wskaźników oraz jak je interpretujesz?
Od czasu rozpoczęcia wątku trochę Twoja metoda uległa modyfikacji i przyznam się szczerze pogubiłem się w tym jaką teraz metodę preferujesz.

2. Z ostatniego zdania plus z jednego z Twoich wniosków że Dolly jest tak dobra, nasuwa się mi kolejne pytanie - Czemu modyfikujesz Dolly? Przecież od samego początku piszesz, że metoda ta jest skuteczna. Więc może jednak tak do końca nie jest ona dopieszczona skoro co jakiś czas ją zmieniasz?

pozdrawiam
Tomasz

Awatar użytkownika
TomaszB
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: TomaszB »

:)
fakt, kto spoczywa na laurach ten się cofa,
a poza tym co to za życie bez zdobywania, kombinowania, bez działań aby dopieścić to coś czym się zajmujemy.

Pering
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Pering »

Alarm , Alarm ,Alarm,
prosze o pomoc jak wylaczyc ALARM w MT4 - Dolly !

zrobilem dokladnie tak jak napisal skaydart1 na 5 stronie i niestety alarm cigle sie wlacza !
jesli ktos wie , jak go usunac prosze o instrukcje ( widze ze problem z alarmem ma wiele osob )

ODPOWIEDZ