Dolly

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
Ace
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Ace »

skydart1: w jaki sposób mam używać Damiani jako filtru?

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: iwan »

Interpretacja wydaje sie byc prosta. Ale tak zciekawosci co oznaczaja krzywe na wykresie? a w szczagolnosci co oznacza czerwona krzywa pojawiajaca sie w momencie gdy zielona jest pod biala?
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.

krakers
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: krakers »

Witam
moje dzisiejsze wyniki (demo):
usd/chf -35 (odszedłem od kompa na 40 min, normalnie wyszedłbym z tej transakcji przy - 20 )
eur/chf - 8
usd/cad - 6
usd/jpy +12
eur/jpy +45
pozdrawiam wszystkich

jaz
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: jaz »

yarll pisze:OK to rozumiem, ale jak :
3. otworzyc nowy wykres I przywolac tempate “dolly-mix”, na wykresie powinny byc widoczne nowe wskazniki.
4. teraz dodac Dolly Open Graphics Alert.

jak możecie napiszcie mi jak ustawić tą strategie... n bo się męczę a jestem początkujący
nie jest to co prawda miejsce na tego typu wyjaśnienia - ale niech będzie:

ad.3. Menu Plik->Nowy wykres (i wybierasz interesującą Cię parę).
Tempate “dolly-mix” wybieramy z menu Wykresy -> szablon (po wcześniejszym przekopiowaniu tego szablonu do katalogu templates (nie experts\templates )

ad 4.
Dolly Open Graphics Alert. wybieramy prawym klikem myszy na tym wskaźniku znajdującym się w panelu Nawigator sekcja Wskaźniki własne (po wcześniejszym przekopiowaniu m.in. tego wskaźnika do katalogu experts\indicator i zrestartowaniu aplikacji MT4)

Awatar użytkownika
Prezes124
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Prezes124 »

I pół wątku to jest "jak to uruchomić?" Jeśli interesuje mnie jakiś wątek czytajcie go od początku do końca a znajdzie się odpowiedź na 98% pytań.
Chcesz liczyć $? Licz na siebie ;)

ODPOWIEDZ