netto czy brutto ??? i jakie dajesz przy tym sl ???marecek83 pisze:moje spostrzezenia:
M15
-uciekamy po 10 pipsach zysku(najlepiej 1 lot)
Dolly
Wszystko o.k. - tylko 1 lot? - dla mnie to narazie marzeniemarecek83 pisze:moje spostrzezenia:
M15
-wchodzimy 1 pipse nizej lub wyzej jak pokazuje Dolly
-bardzo dobrze sprawdza sie na kablu i franku,gorezj na edziu
-dolly jest na ,,krótko" masz zarobek wiejesz

a moim skromnym zdaniem to szybka droga do bankructwa. zastanów się jaką musisz mieć średnią żeby wyjść w tym przypadku na zero.krakers pisze:Wszystko o.k. - tylko 1 lot? - dla mnie to narazie marzeniemarecek83 pisze:moje spostrzezenia:
M15
zarobic sie dało jak zwykle ale nie zawsze uda sie zlapac to co sie widzi 2,3h później a tak przy okazjiskydart1 pisze:Witammarecek83 pisze:ostatnio Dolly ma fatalne rezultaty i dlaczego nie piszecie także ile macie w plecy tylko jak coś zarobicie?
Nie zgadzam sie z tym stwierdzeniem. Trader powinien wiedziec kiedy forex jest B.chopy lub plaski a kiedy mozna zarobic .
Ostatni piatek i poniedzalek byle zle dni. Poza tym proponuje zwrocic uwage
ze Londyn w okolo 70% odwraca trend Frankfurtu i prosze wyciagnac z tego wnioski.
Napewno na Dolly mozna bylo dzis zarobic.
Pozdrawiam
sky jak poznajesz kiedy jest chopy a kiedy płaski?
średnią czegowoyna pisze:a moim skromnym zdaniem to szybka droga do bankructwa. zastanów się jaką musisz mieć średnią żeby wyjść w tym przypadku na zero.krakers pisze:Wszystko o.k. - tylko 1 lot? - dla mnie to narazie marzeniemarecek83 pisze:moje spostrzezenia:
M15

2 godzinki na fx i kasa twoja oczywiscie nie zawsze