DELTASTOCK genialna platforma

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

mario83 pisze:Czy podowaliscie takie dane czy udalo sie jakos ominac?
Ale po co coklwiek omijać?
mario83 pisze:Ktos korzysta na zywym koncie z DeltaStock??
tak..

Choć uważam, że daleko platformie do genialności to dla kogoś może być nowością ich L2 oraz wybór LP.
Jeśli zadziała z tym MC7 to będzie rewelka o ile samo MC7 będzie rewelacyjne.
Pamiętam, że było dużo biurokracji przy otwarciu konta.
Chyba najlepiej wydrukować wszystko co tam mają - wypełnić i wysłać pocztą bez dat.
Albo wypełnić formularz online i poprosić o przesłanie wypełnionych dokumentów na @ później podpisać wszystko i wysłać wraz zeskanowanymi potwierdzonymi dokumentami tożsamości (ja miałem hurtem potwierdzone n kopi od notariusza).
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

mario83
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mario83 »

PT multistation dziala z DeltaStock, tylko chyba nie daje mozliwosci L2 ?
kupuj POLSKIE produkty

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam.
mario83 pisze:PT multistation dziala z DeltaStock, tylko chyba nie daje mozliwosci L2 ?
Nie ma dostępu do L2 z poziomu PT Multistation, ponieważ broker nie daje takiej możliwości w udostępnionym API.

Pozdrawiam
Karol Marchewka

mario83
Gaduła
Gaduła

Marchew jeszcze raz dzieki za pomoc na priv. Wyslalem maila do DeltaStock z zapytaniem czy udostepnia api do L2.

pzdr!
kupuj POLSKIE produkty

mario83
Gaduła
Gaduła

Reptile jak znajdujesz platforme DeltaTrading? Jeszcze nie moge sie do niej przyzwyczaic i w porownaniu do TMS to jest to bardzo bardzo ubogie narzedzie. Jedyna fajna rzecz to DOM w L2. Poza tym jest to naprawde kiepskie wg mnie.

Uzywasz DT czy innej platformy?
kupuj POLSKIE produkty

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

mario83 pisze:Reptile jak znajdujesz platforme DeltaTrading?
Już ich trochę widziałem, jeden rzut okiem i wsio jasne. :D
Nie stosuje je do analiz zbytnio, bardziej mnie zainteresowała oferta oraz zasada działania, GUI i api.
Wg mnie z TMS wypada dość podobnie w kwestii platformy jako "mulnej" heh...
mario83 pisze:Uzywasz DT czy innej platformy?
M. in tych, które są jako CP w L2. Dla mnie to była bardziej ciekawostka. :wink:
Uznaje brokera, że jest na wysokim poziomie.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

mario83
Gaduła
Gaduła

Zakladam konto real w DeltaStock ale potrzebuje jakiegos dobrego narzedzia do analizy technicznej - gdzie bedzie mozna duzo zdzialac na wykresie. Jakos nie potrafie sie odnalezc w platformie DeltaTrading a PTmultistation za cholere nie chce mi M15 wyswietlac :( Wykresy w TMS byly fajne i jakos wszystko bylo bardziej intuicyjne. Czego w takim razie uzywasz do analizy?

Jutro bede jeszcze porownywal jak rysuja sie swieczki na TMS, Reuters, DeltaStock. Jest roznica pomiedzy TMS a DeltaStock a teraz bede chcial zobaczyc jak Reuters rysuje i ktora platforma jest najblizej reutersa.

pzdr
kupuj POLSKIE produkty

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

mario83 pisze:Czego w takim razie uzywasz do analizy?
Do fx Dukascopy, inne Multicharts (wiekszosć tutaj), reszta MT4
mario83 pisze:teraz bede chcial zobaczyc jak Reuters rysuje i ktora platforma jest najblizej reutersa.
Wrzuć jakiś skrin do tematu REUTERS bo nie wiem co dla ciebie jest Reuters.. Xtra?

kniarzyn
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: kniarzyn »

Witam,
Też przymierzam się do założenie konta w DeltaStock. Ale czy ja dobrze rozumiem: muszę mieć skan jakiegoś dokumentu z adresem przetłumaczonego przez tłumacza przysięgłego??

Pozdrawiam,
kniarzyn

mario83
Gaduła
Gaduła

reptile pisze:
mario83 pisze:Czego w takim razie uzywasz do analizy?
Do fx Dukascopy, inne Multicharts (wiekszosć tutaj), reszta MT4
mario83 pisze:teraz bede chcial zobaczyc jak Reuters rysuje i ktora platforma jest najblizej reutersa.
Wrzuć jakiś skrin do tematu REUTERS bo nie wiem co dla ciebie jest Reuters.. Xtra?
dzis porownalem i na m15 TMS jest b.podobny do reuters 3000xtra natomiast deltatrading odstaje znacznie. Zupelnie inne swieczki i chociaz liniowy wykres jest ten sam to swieczkowy rozni sie. Czesto od mojego wejscia zalezy uklad swieczek na m15 i jesli deltatrading rysuje inne swiece niz reszta to czesc mojej strategi upada.

Pytanie: Skad moze byc ta roznica? Domyslam sie ze jest inny czas otwarcia i zamkniecia swieczek na wykresie... mozna to jakos zmienic?
kupuj POLSKIE produkty

ODPOWIEDZ