7LS part 1
Czekałem do godziny 12 na wyjaśnienie się sytuacji na H4 - dziś ogólnie granie na siłę bo od rana nie potrafię się zsynchronizować z rynkiem dlatego decyzja jest taka ze dziś odpuszczam i pogram sobie jutro - setupy zawsze będąinwestor86 pisze:dlaczego wchodzisz tak pozno? nie lepiej poczekac i wejsc na ekstremum z ciasnym stopem?

Aczkolwiek jeszcze łapczywie patrze na shorta na Kablu.
- pan_martino
- Gaduła
A moje schorty o mały włos nie wypadły z obiegu (zwłaszcza kabel) ale teraz juz wyglądają pikniepan_martino pisze:A mowilem wczoraj zeby uwazac na czwartkowy dolek.MaxRipper pisze: No ten spadek i powrót na franku to było chamstwo.
Ja dzisiaj mialem dwa dobre sygnaly ktore przegapilem, moze jeszcze sie cos uda dzisiaj zlapac.

Zawaliła rano Korea ... Umocnili Franka niejasną sytuacją ze skośnymi więc zaburzyło to deko Rynek ... Nie wiadomo co było grać ... Dołek Franka zatrzymał i już od tamtej pory było wszystko po staremu i tak jak być powinno ... Serducho znowu 250/min ...
Zdjąłem zlecenia deko za wcześnie ... Tak to jest z komórką ... Dopiero jak teraz odpaliłem laptopa, to widzę co się dzieje ...
A że wszystko wracało do normy, można było wleźć w MOCNE sygnały zgodnie z kierunkiem a więc po cąłości i dowalić do reszty ... Deko hard core ale dało radę ...
Dzisiaj do tej pory: -4x3 + 129 + 44 + 32 = +193 pipsiory
Łącznie do tej pory: +2018+193 = +2211 pipsiorów
Zdjąłem zlecenia deko za wcześnie ... Tak to jest z komórką ... Dopiero jak teraz odpaliłem laptopa, to widzę co się dzieje ...
A że wszystko wracało do normy, można było wleźć w MOCNE sygnały zgodnie z kierunkiem a więc po cąłości i dowalić do reszty ... Deko hard core ale dało radę ...
Dzisiaj do tej pory: -4x3 + 129 + 44 + 32 = +193 pipsiory
Łącznie do tej pory: +2018+193 = +2211 pipsiorów
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- inwestor86
- Pasjonat