TO nie jest opóźniony czas, tylko czas servera brokera i zmienić się nie da.Mustafa pisze:mam pytanie odnośnie AM, otóż w MT4 pokazuje mi czas opóźniony o godzinę, czy można to jakoś zmienić?
Admiral Markets - Wątek II
-
- Gaduła
Witam , mam pytanie do tych co maja konto real w AM, czasami mi sie zdarza tak, ze nie zostaja wyswietlane swieczki np. minutowe i dopiero jak zresetuje metatrader to wszystko jest ok, ale jak np. 3 minuty mi nie wyswietlalo swieczek to bedzie opoznienie w pojawianiu sie kolejnych, czyli np. swieczki 5 minutowe beda sie pojawialy co 5 minut ale nie od pelnej godziny np. o 5:03, kolejna o 5:08, 5:13 itd. Zaznaczam, ze nie trace polaczenia z internetem w czasie tej anomalii ani metatrader nie pokazuje ze brak polaczenia. Wie ktos o co chodzi?
jest 18.04 a na sp500 i dj od 17.29 czas sie zatrzymał - (w xtb również od 17.29 US30 stoi) co jest grane?
Qurde - jasne- wszystko ok- świeto indora mają - pomroczność jasna mnie ogarnęła .nie kasuje posta, -niech jest ślad ze o wszystkim trzeba pamiętać, a rutyna może zgubić, a ponieważ nie mialem otwartej zadnej pozycji to nawet kalendarim dzisiaj nie sprawdzałem,
Qurde - jasne- wszystko ok- świeto indora mają - pomroczność jasna mnie ogarnęła .nie kasuje posta, -niech jest ślad ze o wszystkim trzeba pamiętać, a rutyna może zgubić, a ponieważ nie mialem otwartej zadnej pozycji to nawet kalendarim dzisiaj nie sprawdzałem,
Nie, nadal będziesz miał konto micro - jeśli zechcesz zmienić na standard to wystarczy zadzwonić lub samodzielnie po zalogowaniu sie w gabinecie inwestora.czango pisze: Załóżmy że otwieram konto micro za powiedzmy 800 zl , czy gdy osiągnę 1000 zl na koncie to automatycznie zostanę awansowany na konto standard , czy muszę się o to ubiegać samodzielnie w jakiś sposób ?
mam podobnie, konto real. zaczynaja mnie denerwowac ta szybkoscia egzekucji...grzesio pisze:Tak się zastanawiam, czy to wina tego, że aktualnie używam mt4 pod linuxem, czy może AM wolniej niż zwykle realizuje zlecenia. Teraz to jest kompletna porażka.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
alm pisze:Mam pytanie odnosnie zakladania konta na am:
-czy moge zamazac dane osobowe na dowodzie i zostawic tylko nr serii i pesel?
-przy umowie, jesli nie pracuje to pola o zatrudnieniu i takie rzeczy jak roczny dochod netto zostawic puste?
-konto otworzyc w usd?
No ja rozumiem że trzeba pomagać ale pytanie czy mogę zamazać dane z dowodu to już są jaja , dosłownie i w przenośni, jak otwierasz konto w banku tez zamazujesz dane z dowodu ???
Dodano po 2 minutach:
A w dodatku jak taka tajemnica z danymi to myślisz że po PESEL i nr dowodu nikt nie dojdzie ktoś ty ???