Witam.nie wiem ,czy o tym wsparciu piszesz,załączam screen.To jest silny poziom tygodniowego TF 50% fibo na 1.3500 ,do tego dochodzi jeszcze tu psycho level i dzis edek go właśnie testował i testuje.klonmarcin pisze:Czyli atakujemy wsparcie ale nie ma na tyle odpowiednich klientów na rynku abyśmy przebili to wsparcie i w ostatniej chwili odbijamy się od dna/szczytu.
Never Lose Again by DRAGON33
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
Witam Wszystkich 
Bardzo fajna strategia, od niedawna gram tym co Dragon33, dodałem tylko ten customcandle. A to sytuacja z przed chwili, niestety nie załapałem się na tego longa, ale czekam teraz na fibo.
http://tinypic.pl/6tt4tjr1twre
Pozdrawia

Bardzo fajna strategia, od niedawna gram tym co Dragon33, dodałem tylko ten customcandle. A to sytuacja z przed chwili, niestety nie załapałem się na tego longa, ale czekam teraz na fibo.
http://tinypic.pl/6tt4tjr1twre
Pozdrawia
fajny sygnal na eur/usd wlasnie siedze na pozycji tylko olalem swiece h1
Dodano po 6 minutach:
zrobilbym screena ale jestem na nie swoim kompie a niewiem gdzie robi PRINTSCREENy i neiwiem jak to sprawdzic ale kupilem na poziomie: 1.3528 o godz. 16.30
Dodano po 8 minutach:
wow narazie +30 na koncie
ale trzymam co 5 min linie obrony blizej
Dodano po 4 minutach:
na podstawie SARA przesuwam linie obrony jak deklarowalem kilka tyg temu
Dodano po 13 minutach:
zamkniete na 1.3545 o 17:16
Dodano po 10 minutach:
patrzcie co sie dzieje na gbp/usd jak korekta neio bedzie za głęboka i za mocno nie wystrzeli w górę to wchodzę
Dodano po 11 minutach:
no nic zaliczyem jeszcze wpadke na gbp/usd ogolnie tylko lekko na plus dzis
moze jutro bedzie lepiej:)
Dodano po 6 minutach:
zrobilbym screena ale jestem na nie swoim kompie a niewiem gdzie robi PRINTSCREENy i neiwiem jak to sprawdzic ale kupilem na poziomie: 1.3528 o godz. 16.30
Dodano po 8 minutach:
wow narazie +30 na koncie

Dodano po 4 minutach:
na podstawie SARA przesuwam linie obrony jak deklarowalem kilka tyg temu
Dodano po 13 minutach:
zamkniete na 1.3545 o 17:16
Dodano po 10 minutach:
patrzcie co sie dzieje na gbp/usd jak korekta neio bedzie za głęboka i za mocno nie wystrzeli w górę to wchodzę
Dodano po 11 minutach:
no nic zaliczyem jeszcze wpadke na gbp/usd ogolnie tylko lekko na plus dzis

Pieniądze są krwią tego świata...
Witam.mam ktoś indyka ,który pokazuje świece ale od poczatku poszczególnych sesji?Chodzi o to jak w strategii,zeby pokazywal jak rozwija sie świeca zaczynająca sie na poczatku każdej sesji.Pozdro
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
oto kilka moich wejść dzisiejszych:
wszystkie zgodnie z zasadami (kolor D1 sesyjny)
wszystkie spóżnione ( akurat włączyłem żeby zobaczyć co się dzieje)
pisze to aby pokazać że nie tylko ważny jest moment wejścia ale poprawne ustawienie TP i SL
na gbpchf ustawiłem niemal idealnie
natomiast na usdcad - za wąsko co obcięło mi dużą cześć ruchu
na koniec audusd - wywnioskowałem że z powodu niedużej zmienności w ciągu ostatnich godzin ruch jaki mogę złapać będzie niewielki i zakończyło się jak na audusd1 czyli SL gdyby dał szersze widełki (zamiast 5 pipsów np 10) to bym miał trafione 3 z trzech (audusd2 dodam w kolejnym poście bo mi limit nie pozwala )
gdybym posiedział kilka godzin dłużej to na gbpchf można było piękny ruch wychwycić ale nie wiem czy danych czasami nie było.
Ps. Czytam po raz trzeci wątek - istna kopalnia wiedzy
wszystkie zgodnie z zasadami (kolor D1 sesyjny)
wszystkie spóżnione ( akurat włączyłem żeby zobaczyć co się dzieje)
pisze to aby pokazać że nie tylko ważny jest moment wejścia ale poprawne ustawienie TP i SL
na gbpchf ustawiłem niemal idealnie
natomiast na usdcad - za wąsko co obcięło mi dużą cześć ruchu
na koniec audusd - wywnioskowałem że z powodu niedużej zmienności w ciągu ostatnich godzin ruch jaki mogę złapać będzie niewielki i zakończyło się jak na audusd1 czyli SL gdyby dał szersze widełki (zamiast 5 pipsów np 10) to bym miał trafione 3 z trzech (audusd2 dodam w kolejnym poście bo mi limit nie pozwala )
gdybym posiedział kilka godzin dłużej to na gbpchf można było piękny ruch wychwycić ale nie wiem czy danych czasami nie było.
Ps. Czytam po raz trzeci wątek - istna kopalnia wiedzy

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Tylko silnych los obdarza hojnie "
- Mariusz M.
- Gaduła
To nie tak.TeXs pisze:No i jak tam kolego, widzę, że staty zdjęte więc chyba wynik nie taki jak trzebaMariusz M. pisze:Jest granica która nie zostanie przekroczona
niestety zarządzanie kapitałem to podstawa w tej zabawie.
Staty i konto zamknięte ponieważ uznałem że szkoda czasu na demo.
W następnym tygodniu chce ruszać z real.
Finalnie konto miałem na 310% tj 410$. zaczynałem od 100$ jak dobrze pamiętam 4 listopada.
Ale też potwierdzam że na koniec odnotowałem stratę i to sporą jednak nic z tym już nie robiłem i nie zamykałem pozycji bo i tak był plan zamknięcia demo.
Na demo nie ma tego lęku że stracę, choćbym nie wiem jak się w to wczuwał to i tak to nie jest to.
Dlatego zaczynam real od 100$ na microlotach w Admirale i oczywiście dużo spokojniej niż teraz.
"Jedyny łatwy dzień... był wczoraj "