FxPro (ECN) - wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
9
56%
Poza paroma minusami są ok
5
31%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
2
13%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

WoŁodia pisze:Przelew SEPA nie jest za darmo, przeważnie banki pobierają za przelew 5zł a wypłaty kosztują 5 euro.
Korzystałeś z tego przelewu jako wypłaty? Kolega wyżej nie zapłacił nic...
Odnośnie wpłat to opłaty są różne i wynikają już z cennika danego banku.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

natraj
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: natraj »

jak odzyskac haslo do konta meta tradera? Znam numer konta bo udalo mi sie zalogowac na strone FXPro. Rachunek mam real

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

natraj pisze:jak odzyskac haslo do konta meta tradera?
Odzyskać się nie da. Można jedynie je zmienić. Logujesz się do panelu klienta Direct.FxPro i tam w zakładce Actions (obok numeru konta) wybierasz "reset MT4 password".
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

natraj
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: natraj »

raposo wyslalem Ci PW z obrazkiem mojego konta bo po zalogowaniu nie ma u mnie przycisku "reset MT4 password" a konto mam disabled

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

natraj pisze:bo po zalogowaniu nie ma u mnie przycisku "reset MT4 password" a konto mam disabled
Ponieważ prawdopodobnie konto nie było używane ponad 3 miesiące. By zmienić hasło pierw musisz je ponownie aktywować przesyłając jakiś nowy rachunek lub wyciąg potwierdzający aktualny adres zamieszkania.
Po akceptacji tego dokumentu, rachunek zostanie ponownie aktywowany i będzie można się na niego logować oraz zmienić hasło.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
longmanus
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: longmanus »

Tak, kolega potwierdza ;-), wypłacał 1010 euro /potrzebowałem 1000 ale jako zapobiegawcze zwierze dołożyłem 10 na wypadek gdyby po drodze był jakiś koszt/, doszło równiutkie 1010 - z konta FxPro również zostało zdjęte 1010 - ergo, kosztów nie ma :-).

Awatar użytkownika
Lunaris
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Lunaris »

witam.
Czyli z powyższego wynika, że jeśli nie będę korzystał z konta w fxpro ponad 3 miesiące to konto zostanie zablokowane?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Czyli z powyższego wynika, że jeśli nie będę korzystał z konta w fxpro ponad 3 miesiące to konto zostanie zablokowane?
Dokładnie. I by je odblokować wystarczy wykonać powyższą czynność. Konto nie jest blokowane na stałe. Takie rachunki usuwane są po ponad roku zerowej aktywności jednak zawsze wcześniej broker kontaktuje się w tej sprawie z klientem.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Lunaris
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Lunaris »

Dobrze wiedzieć.

Czy jeśli nie będę dokonywał żadnych tranzakcji ale będę się logował na konto to konto będzie również zablokowane? Czyli, czy samo logowanie powstrzyma blokadę konta?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Czyli, czy samo logowanie powstrzyma blokadę konta?
Tak. Jako aktywność rozumiane jest także logowanie się na platformę. Jeśli co jakiś czas będziemy logować się na swoje konto to nie powinno zostać zablokowane.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ