7LS part 1

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RAY of Sunshine »

<kerimb> pisze:Ja mam dosyć ... Zamknąłem MT4
To przez nie zamknięcie MT4 ta ostatnia wtopa :wink: Konsekwencja musi być jak widać zawsze :)

Gratki dla Ciebie :clap:

Pozdro
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

RAY
Masz racje w calej rozciaglosci. Dzisiaj nie gram. Wynegocjowalem kontrakt a wiec zarobilem w inny sposob (ten mniej stresogenny).

Dzieki za zyczenia. Pisze z komorki wiec sorry za bledy.

Darz bor!

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RAY of Sunshine »

<kerimb> pisze:Wynegocjowalem kontrakt a wiec zarobilem w inny sposob
Good four you :D
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Dałem S na GBPUSD na 1.6138 ... Zobaczymy!

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

SL na BE (z uwzględnieniem spread jak zawsze i zapasu) ... Jak mi to zdejmie, to już dzisiaj nie zagram ...

Darz bór!

dargoth
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dargoth »

<kerimb> pisze:SL na BE (z uwzględnieniem spread jak zawsze i zapasu) ... Jak mi to zdejmie, to już dzisiaj nie zagram ...

Darz bór!
Witam po długiej nieobecności.

Dziś trochę trudny dzień do grania, bo SP500 się miota i kierunku nie może obrać. Z uwagi na tendencję do umacniania się dolca w ostatnich dniach lepiej rzeczywiście wybierać S na GU i EU, ale wzmacniający się funt nie pozwolił kablowi pójść w ślady edka, choć myślę, że już niedługo nie będzie to przeszkodą i role się zamienią. Popatrz na EG. Myślę, że 0,8471 (lub bliskie okolice, choć biorę też pod uwagę przystanek dopiero w okolicach 0,8420) może zatrzymać na razie umacnianie sie funta. Teraz pozostaje kwestia SP500 i kierunek jego wybicia z konsoli. Jeśli pojedzie up to grałbym long na edku, który wczoraj przetestował już raz ważne wsparcie W1 (wg. mojego systemu). Jeśli wybije dołem to zdecydowanie short na kablu, który dziś 2 razy testował bardzo silny opór D1 (wg. mojego systemu).

Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

dargoth pisze: Witam po długiej nieobecności.
Sie ma! Co słychać?
<kerimb> pisze:Dałem S na GBPUSD na 1.6138
Zdjęty na BE ... Zlecenie było dobre ale deko za wcześnie przestawiłem na BE ... Trudno ... USDCHF pomógł ...

Dzisiaj do tej pory: +79 = +79 pipsiorów

Łącznie do tej pory: +722+79 = +801 pipsiorów

D1 i strategia jak do tej pory nie zawiodły. Mówiły DOWN na EURUSD i było DOWN ... Jutro piątek a więc dzień cudów ... Dzisiaj na plusie a normalnie czwartki w większości na minus. Może jutro? :) Czy się utrzyma DOWN? Zobaczymy ...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Piąteczek ładny :-) grasz dziś Kerimb ? ja na dziś -9+40-9+40 :-) na edwardzie, wyjście z L zdecydowanie przedwczesne .

dargoth
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dargoth »

<kerimb> pisze:
dargoth pisze: Witam po długiej nieobecności.
Sie ma! Co słychać?

Sie ma!

Byłem bardzo zajęty innym rzeczami niż FX i dopiero od niedawna zaczynam od nowa delikatnie grać. Zobaczymy czy nie wyszedłem za bardzo z wprawy, ale po pierwszych inwestycjach widzę, że zarabianie jest nadal łatwe i przyjemne. Jeśli nie masz nic przeciw temu to od czasu do czasu podzielę sie z innymi swoim punktem widzenia w Twoim dzienniku. Zawsze było to dobre miejsce do nauki i wymiany pogladów i pozostał mi sentyment.

Pozdrawiam!
Darek

Awatar użytkownika
donny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: donny »

Microbi pisze:Piąteczek ładny
Masz rację dzisiaj chodzi nawet zgrabnie edward. Długa a po niej short i dzien mozna uznać za bardzo udany :)

dargoth pisze:Jeśli nie masz nic przeciw temu to od czasu do czasu podzielę sie z innymi swoim punktem widzenia w Twoim dzienniku. Zawsze było to dobre miejsce do nauki i wymiany pogladów i pozostał mi sentyment.
Myślę że nikt sie nie obrazi a zwłaszcza autor wątku.

Zablokowany