Koncepcja ZERO LINE by MightyOne
Posiada ktoś może ebook napisany przez MO??? Shadi może ty?
byłbym wdzięczny gdyby ktoś umożliwił mi przeczytanie go...

byłbym wdzięczny gdyby ktoś umożliwił mi przeczytanie go...
"nie ważne jak dużo mleka może wypić twój sąsiad lub czy jego dzieci podkradają ser żółty z kanapek swoich rówieśników, tak naprawdę ważne jest to czy potrafiłbyś przepłynąć jezioro mając schowanego w kieszeni banana i 3 litry bezołowiowej benzyny"
Shadi to stwórz taki e-book i koś dodatkowy hajsikShadi pisze:Z tego co się orientuje to rozdał ten ebook tylko kilku osobom. Mnie ten zaszczyt niestety nie spotkał ;/

Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
szkoda... może jakby go na PM poprosić to by wysłałShadi pisze:Z tego co się orientuje to rozdał ten ebook tylko kilku osobom. Mnie ten zaszczyt niestety nie spotkał ;/

Dodano po 1 minutach:
Shadi pisze:
FX mi wystarcza, jakby mi złota brakowało poszedłbym z nudów pobiegać w zieleni miejskiej albo biedronce

"nie ważne jak dużo mleka może wypić twój sąsiad lub czy jego dzieci podkradają ser żółty z kanapek swoich rówieśników, tak naprawdę ważne jest to czy potrafiłbyś przepłynąć jezioro mając schowanego w kieszeni banana i 3 litry bezołowiowej benzyny"
a w takim sensieShadi pisze:bo po studiach tylko tam przyjmująemulin pisze:nie kapuje jak się mają takie zajęcia do pieniędzy...

btw słyszałem ze dziś koniec świata ma być, więc niema co się martwić o prace:lol:
Trade GU z wczoraj:

Trade z UC dziś:

ta ZL'ka w kółku to była na sprzedaż, ale cena poszła w dół, wróciła, świeca 5M zamknęła się powyżej momo i wyszedłem wcześniej.
wykorzystuje fibbo, wykresy 4H i M15, RR 3:1, po 2:1 stopy do BE(:oops:)
...szkoda, że z dema nie wypłacają hajsu...

narazię staram się przetrawić wszystko co przeczytałem na NLA i bawię się na demo. Rezultaty są obiecujące, ale chce najpierw nabrać pewności i obyć się z metodą/metodami... jeśli będzie do końca listopada tak jak jest, to wchodzę na real i wtedy coś więcej postów wyśle.
ty shadi po jakim czasie zacząłeś grać prawdziwymi pieniędzmi? tym sposobem oczywiście...
Dodano po 8 minutach:
GU z przed chwili... SL i TP to linia pomarańczowa i zielona...

Dodano po 28 minutach:
Gu 15 minut pozniej...

RR: 3 do 1 i kończymy impreze.
shadi, ZTCJW - ten ebook nigdy nie powstał. MO planował go napisać.Shadi pisze:Z tego co się orientuje to rozdał ten ebook tylko kilku osobom. Mnie ten zaszczyt niestety nie spotkał ;/
Gdzie czytaliście o tym? w "blind mouse..." ?
emulin: wejście na kablu - absolutna klasyka gatunku w stylu es/pipa. GRATY!
pozdro
The irresistible force met the immovable object
http://kreslik.com/forums/viewtopic.php ... k&start=10quapi pisze:shadi, ZTCJW - ten ebook nigdy nie powstał. MO planował go napisać.Shadi pisze:Z tego co się orientuje to rozdał ten ebook tylko kilku osobom. Mnie ten zaszczyt niestety nie spotkał ;/
Gdzie czytaliście o tym? w "blind mouse..." ?
pozdro
tutaj na przykład MO pisze ze jest. Na którejś stronie NLA co dzisiaj czytałem, pisał, że na jakimś spotkaniu google talk wysyłał ludziom... w dalszych postach wiele ludzi się upominało o ten ebook, ale póki co(jestem na 595 stronie) MO nic nie odpisał...

dziękujeemulin: wejście na kablu - absolutna klasyka gatunku w stylu es/pipa. GRATY!