Też mnie to irytowało....donny pisze:SEROL666 napisał:
Jest w stanach średnich i tylko wskazuje na czasową poprawę nic na long term jego przełożenie na rynek znikome
Liczyłem po ciuchu na to ze przekrecą edka Smile nie udało sie
7LS part 1
Dzięki! Ja nie z tych co to się cieszą jak się "sąsiadowi coś sp...li", więc budiem odrabiać we dwóch. Lekki minus jest normalny. Może to i lepiej na początku nowego miesiąca, człowiek znowu się "obudzi", ustawi i poukłada ... Trzeba przyjrzeć się aktualnej sytuacji bliżej ale nie ma co analizować za bardzo bo się człek wkręci i DDSEROL666 pisze:Poprawię Ci humor ja też na lekkim minusie

Zastanawiam się czy nie dać BUY LIMIT na 0.9635 z jakimś rozsądnym SL ale z reguły takich zleceń nie stawiam. Trza przemyśleć i deko posiedzieć ... a może coś się wykluje ...
Darz bór!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
EDIT: Tak se rzuciłem okiem na tą parkę znowu i na zegarek. Mamy 23:30 a więc niedługo do zamknięcia D1. Patrząc na dzienny range USDCHF wychodzi jakieś 120/140 pipsów. Jeśli by chcieli dolecieć i skończyć 50% kanału D1, to musieli by zamknąć dobrze dzisiejszą D1. Patrząc na M15 i H1 mamy dwie bandy 0.9774 (M15) i 0.9744 (H1).
Idąc dalej nocką mogli by podejść na początku do 0.9744 (H1). Wartość 0.9774 (M15) jest moim zdaniem nie do ruszenia (przy założeniu dalszego, dziennego spadku) ponieważ wtedy mogli by pokusić się o ponowne wejście w kanał na H4. Czyli mamy na początku UP do 0.9744 (H1) i później DOWN. Zakładając, tak jak to zrobiłem na początku, że jutrzejsza D1 będzie spadkowa, wygenerowali byśmy górny knot i uderzyli byśmy na sesji EU trochę do dołu. Docelowo, minimum było by na 0.962X i później na koniec dnia znowu deko UP aby zamknąć dobrze D1.
0.9744 - 0.9620 = jakieś 120/130 pipsów i by się zgadzać mogło
To takie widzi mi się na szybko. Grać będę to co będzie ... Mam nadzieję ...

Idąc dalej nocką mogli by podejść na początku do 0.9744 (H1). Wartość 0.9774 (M15) jest moim zdaniem nie do ruszenia (przy założeniu dalszego, dziennego spadku) ponieważ wtedy mogli by pokusić się o ponowne wejście w kanał na H4. Czyli mamy na początku UP do 0.9744 (H1) i później DOWN. Zakładając, tak jak to zrobiłem na początku, że jutrzejsza D1 będzie spadkowa, wygenerowali byśmy górny knot i uderzyli byśmy na sesji EU trochę do dołu. Docelowo, minimum było by na 0.962X i później na koniec dnia znowu deko UP aby zamknąć dobrze D1.
0.9744 - 0.9620 = jakieś 120/130 pipsów i by się zgadzać mogło
To takie widzi mi się na szybko. Grać będę to co będzie ... Mam nadzieję ...

Ostatnio zmieniony 03 lis 2010, 23:41 przez <kerimb>, łącznie zmieniany 3 razy.
ROSJA ZAATAKUJE POLSKĘ W 2012 ROKU ...
Prognoza z 2008 roku ... http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... caid=1b2e2
Prognoza z 2008 roku ... http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... caid=1b2e2
- pan_martino
- Gaduła