Asmo rzadko coś zagląda....

Pełnomocnik na USD/CHF ustawiłem zlecenie limit poprzedniej nocy. Zabrakło 8 pipsów do czerwonej linii...Co myślisz o przyczajeniu się teraz na zielonej linii ?Pełnomocnik pisze:swoją drogą fajnie zaczyna się robić na USD/CHF, S/R całkiem, całkiem
No fartem na +100pipek. Dzisiaj już myślałem, że pierwsze zerowanie konta będzie ale jednak rynek pozwolił mi się jeszcze trochę pozostaćPełnomocnik pisze:
A ty jak tam na +?
Bigben ja bym się wstrzymał narazie z graniem na tej parzy dzisiaj ważne dane o 1.30 więc lepiej jak już to dopiero po nich zobaczyć co się wydarzy.bigben pisze:Ponieważ wątek trochę przygasł jako ciekawostke wrzucam setup z AUS/USD : dynamiczne odbicie od mocnego wsparcia (tak dynamiczne że świecy nie będzie można raczej nazwać klasycznym pinbarem) , duuuuuuuuuużo przestrzeni na północ, trend, AF też się zgadza. Szkoda że na górce...
Absolutnie nie polecam grać na BO ze stopem poniżej dzisiejszego Low ! Wprawdzie Kangur ma potencjał żeby polecieć na 1,05 ale to byłoby zbyt ryzykowne. Można coś ewentualnie kombinować na niższych interwałach po cofce i z w miare ciasnym SL.