Ostatnie 3 dni to jakaś komedia na rynku. Wchodzę mniej więcej tak jak tyn i ciągle w dupsko. Trzeba przetrwać ten ciężki okres.<kerimb> pisze:Dalem L na usdchf. zobaczymy ...
7LS part 1
- pan_martino
- Gaduła
Tak się kończy jak się uparcie wierzy w to, że odwróci i trzyma pozycję bez zdjęcia pomimo, że sygnały na niebie i ziemi mówią co innego ... Kolejny raz od dłuższego czasu zagrałem przeciwko systemowi, który jasno mówił S od 0.9790 ... Nici z cięcia straty i tylko głupie ślepia wpatrzone w uciekające cyferki ... Jednym zdaniem <kerimb> dał dzisiaj dupy po całości i jest na siebie zły ... Zanalizowałem sytuację zakładając, że dojdziemy do 0.9700 i machnąłem się o 10 pipsów jak do tej pory, tylko dlaczego postawiłem Lkę w tym miejscu w jakim postawiłem? ... Przecież SL nie mógł tego wytrzymać ... MM do dupy i cała reszta też ... Za szybko, bez cierpliwości, bez ładu i składu ... CHWC ...
Dzisiaj do tej pory: -60 pipsiorów
Łącznie do tej pory: +43-60 = -17 pipsiorów
P.S. Jeśli ktokolwiek się dzisiaj zasugerował moją grą - sorry!
Odrobi się ...
Dzisiaj do tej pory: -60 pipsiorów
Łącznie do tej pory: +43-60 = -17 pipsiorów
P.S. Jeśli ktokolwiek się dzisiaj zasugerował moją grą - sorry!
Odrobi się ...

Ja nie ale grałem L na edku ale za mocna korekta była nie rozumiałem tego pressingu S. ale niedługo gramy payrollsy może być ciekawie jak edward utrzyma pozycje. Poprawię Ci humor ja też na lekkim minusie<kerimb> pisze:Łącznie do tej pory: +43-60 = -17 pipsiorów
P.S. Jeśli ktokolwiek się dzisiaj zasugerował moją grą - sorry
Jest w stanach średnich i tylko wskazuje na czasową poprawę nic na long term jego przełożenie na rynek znikomedonny pisze:ISM pokazał że gospodarka USA przybiera na sile
"If music is dying musicians are killing it" - MP