pozdrawiam Mateo
Price Action - Asmodeus8 Journal
- klonmarcin
- Maniak

Swoją drogą - co to za wskaźnik w prawym dolnym rogu ?? mogę prosić jakieś namiary na niego ??

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
-
Don_rafael
- Stały bywalec

- Pełnomocnik
- Pasjonat

Początek tygodnia i to jakiego!!!! Jutro dzień gdzie wszystko może się wydarzyć dlatego z podejmowaniem decyzji poczekam sobie do jutra. Zresztą wszystkim proponuję ostrożność w tym tygodniu. Fundamenty a przede wszystkim FED mogą wywinąć wykresy we wszystkie strony!wg mnie bardzo interesujące.
co do W1 pinbar owszem ale zauwaz ze mamy początek tygodnia..
Never "Drive" Faster Than Your Guardian Angel Can Fly
- Pełnomocnik
- Pasjonat

No tu sie zgodze. Wybory do kongresu w stanach, republikanie mogą zdobyć troche więcej niż byśmy chcieli co moze osłabić polityke Obamy jednym słowem zamieszanie poza tym posiedzenia FOMC i BoJ mogą troche namieszać.
FOMC ma podjąć decyzje nt dodruku dolara podejrzewam ze Chiny z uwagi na to ze większosc swoich rezerw mają w USD skupią wszystko..
Nerwówka i duża zmiennosć
FOMC ma podjąć decyzje nt dodruku dolara podejrzewam ze Chiny z uwagi na to ze większosc swoich rezerw mają w USD skupią wszystko..
Nerwówka i duża zmiennosć
Witam
no i się doczekałem wszedłem w S na edku taka moja decyzja stop powyżej szczytu , jutro będzie młyn widać że rynki tylko na to czekają , coś mi tu śmierdzi bo większość rynków jest na swoich kluczowych punktach i czeka... tak jakby wiedzieli co mają zrobić , obyśmy zdążyli się załapać do pociągu
pozdrawiam Mateo
małe pytanko o której jutro FED podaje decyzję
no i się doczekałem wszedłem w S na edku taka moja decyzja stop powyżej szczytu , jutro będzie młyn widać że rynki tylko na to czekają , coś mi tu śmierdzi bo większość rynków jest na swoich kluczowych punktach i czeka... tak jakby wiedzieli co mają zrobić , obyśmy zdążyli się załapać do pociągu
pozdrawiam Mateo
małe pytanko o której jutro FED podaje decyzję
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
OJ! uważałbym z tym szortem, pękło właśnie 1.4000 i do jutra może pozostać powyżej właśnie z uwagi na jutrzejszy młyn. To jest bardzo prawdopodobne! Właśnie przebicie tego poziomu może świadczyć o nastrojach przed decyzją FED. mnie coś ten pinbar na H4 nie przekonuje. Ale oczywiście powodzeniamateo pisze:no i się doczekałem wszedłem w S na edku taka moja decyzja stop powyżej szczytu , jutro będzie młyn widać że rynki tylko na to czekają , coś mi tu śmierdzi bo większość rynków jest na swoich kluczowych punktach i czeka... tak jakby wiedzieli co mają zrobić , obyśmy zdążyli się załapać do pociągu
U mnie wygląda to tak.

Czerwony kanał H4
Niebieski H1
Stawiam na konsolidację w zaznaczonym rejonie.
O 19.15 naszego czasu.mateo pisze:małe pytanko o której jutro FED podaje decyzję
Never "Drive" Faster Than Your Guardian Angel Can Fly