Fajne urządzenie jak go ograniczyc do np jednego Sl?Fesiek pisze:Wrzucam wskaźnik sklejony z kilku innych, który wyświetla tabelkę zawierającą ilość lotów przy zadanym stopie, spread i czas do końca świeczki.
Jak rynek nie daje to ja coś dam
Ciekawe wskaźniki do MT4
-
- Bywalec
Hej, czy ktos moze spotkal sie z takim EA ktory by na bieżąco rysował kanały? jak na screen. Bylbym wdzieczny za info.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
- RAY of Sunshine
- Gaduła
Witajcie. Mam zapytanie: czy ktoś może posiada indyk widoczny na obrazku, sam rysujący kanały? Chodzi mi o dokładnie taki jak na zdjęciu,bo stronę wcześniej był podobny, ale jednak nie ten
Wydaje mi się, że jest to jeden z indyków TRO, ale pewności nie mam, a nazwy tym bardziej nie znam. Jak ktoś kojarzy proszę o wrzucenie. Dzięki 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"
- RAY of Sunshine
- Gaduła
Dziękuję Ci
Parę razy już się z nim spotkałem, ostatnio po raz kolejny, także chciałem go osobiście sprawdzić
Rozumiem, że go nie posiadasz, poszukam go więc, dzięki za nazwę. A swoją drogą kerimb to gość
Pozdro!

Pozdro!
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"