Ciekawe wskaźniki do MT4
O jak wskaźnik pytasz?To są raczej zwykłe EMA ( Exponential moving average - Moving Average) ,które sa w kazdym MT4,wystarczy jedynie otworzyć trzy po kolei i zmienić w nich parametry..Pozdrokrzys444 pisze:szukam wskaznika który pokazuje linie ema 2, ema 3 , ema 4 , itd jest naniesiony na wykresie nie wiem czy to fibo a przy spadku sa linie odwrócone niz przy wzroscie kiedys widziałem taki wskaznik
Ostatnio zmieniony 17 paź 2010, 23:19 przez tantric, łącznie zmieniany 1 raz.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
wejdź tu i uruchom wyszukiwarke pod hasłem fibo ,na wszystie mozliwe działy po kolei(razem sie nie da),i wyskoczy ci łącznie kilkadziesiąt różnych indyków z "fibo" w nazwie.ea-performance.com.Pozdrodandos2 pisze:Wskaźnik fibo daily dla kolegi z działu czasowego.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
Indyk "Method311" na ejka M30.Wyznacza poziom SL i trzy poziomy TP.Jak ktos chce instrukcję(nie zmieściła sie) ,zapodam.Proszę podaj na priv maila.Pozdro
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Bywalec
sa rozne miedzy innymi MMPrice THV, mozna zmieniac wielkosc i czcionkeinfinity151 pisze:Witam,
szukam wskaznika,ktory pokazuje aktualna cene duzymi cyframi.Mam slaby wzrok i nie jest zbyt komfortowo obserwowac ceny z nosem przy monitorze.Mialem wczesniej taki wskaznik ale po wgraniu nowego systemu zapomnialem jak on sie nazywal (majesty price? cos podobnego).Z gory dzieki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.