Ciekawe wskaźniki do MT4

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Szprot
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Szprot »

tantricCześć , jeżeli znajdziesz troche czasu to przeslij ta instrukcje .
Potestuje i podziele sie wynikami . Pozdrawiam. Szprot.
szprot9@wp.pl

krzys444
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: krzys444 »

szukam wskaznika który pokazuje linie ema 2, ema 3 , ema 4 , itd jest naniesiony na wykresie nie wiem czy to fibo a przy spadku sa linie odwrócone niz przy wzroscie kiedys widziałem taki wskaznik

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tantric »

krzys444 pisze:szukam wskaznika który pokazuje linie ema 2, ema 3 , ema 4 , itd jest naniesiony na wykresie nie wiem czy to fibo a przy spadku sa linie odwrócone niz przy wzroscie kiedys widziałem taki wskaznik
O jak wskaźnik pytasz?To są raczej zwykłe EMA ( Exponential moving average - Moving Average) ,które sa w kazdym MT4,wystarczy jedynie otworzyć trzy po kolei i zmienić w nich parametry..Pozdro
Ostatnio zmieniony 17 paź 2010, 23:19 przez tantric, łącznie zmieniany 1 raz.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Awatar użytkownika
dandos2
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: dandos2 »

Wskaźnik fibo daily dla kolegi z działu czasowego.
Każdy dzień osobno pokazuje ale ma problemy z weekendem.
Jeszcze dorzuciłem miesięczny.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uśmiechajmy się, jutro możemy nie mieć zębów
:-) GaduGadu 906295

uzin2
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: uzin2 »

witam, moze ktos zna jakis alarm ktory mozna by bylo ustawic gdy cena przetnie okreslony poziom fibo? jasli tak poprosze o namiar

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

dandos2 pisze:Wskaźnik fibo daily dla kolegi z działu czasowego.
wejdź tu i uruchom wyszukiwarke pod hasłem fibo ,na wszystie mozliwe działy po kolei(razem sie nie da),i wyskoczy ci łącznie kilkadziesiąt różnych indyków z "fibo" w nazwie.ea-performance.com.Pozdro
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Indyk "Method311" na ejka M30.Wyznacza poziom SL i trzy poziomy TP.Jak ktos chce instrukcję(nie zmieściła sie) ,zapodam.Proszę podaj na priv maila.Pozdro

infinity151
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: infinity151 »

Witam,
szukam wskaznika,ktory pokazuje aktualna cene duzymi cyframi.Mam slaby wzrok i nie jest zbyt komfortowo obserwowac ceny z nosem przy monitorze.Mialem wczesniej taki wskaznik ale po wgraniu nowego systemu zapomnialem jak on sie nazywal (majesty price? cos podobnego).Z gory dzieki

Awatar użytkownika
Greg68E
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Greg68E »

infinity151 pisze:Witam,
szukam wskaznika,ktory pokazuje aktualna cene duzymi cyframi.Mam slaby wzrok i nie jest zbyt komfortowo obserwowac ceny z nosem przy monitorze.Mialem wczesniej taki wskaznik ale po wgraniu nowego systemu zapomnialem jak on sie nazywal (majesty price? cos podobnego).Z gory dzieki
sa rozne miedzy innymi MMPrice THV, mozna zmieniac wielkosc i czcionke

silent

Nieprzeczytany post autor: silent »

szukam wskaznika ktory zasygnalizuje ,ze rynek nie posiada odpowiednich zasobow by powstal duzy trend
dzieki ktoremu wyeleminuje konsole

Zablokowany