powiem ci ze oprocz gbp/usd czyli cos conajmniej 90 pipsow to nic niestarciles(byloby co jeszcze na sile ale nic takiego szablonowego i z wiekszym ryzykiem i gorszym RR)ogolnie dziwny dzien... ale po dzisiejszym popoludniu (nie bylo mnie na FX

) jutro zapowiada sie wysmienicie:)
Dodano po 5 minutach:
Mariusz M. pisze:Dzisiaj ustrzeliłem 64 pipsy na krótkich skalpach na edku... dzień na plus i na dzisiaj dość. Można było dzisiaj sporo nakosić...ale niestety praca do 15 a zanim zasiądę to jest grubo po 16 - chyba trzeba zwolnic się z pracy
Ciągle mam problemy z wyborem kierunku bo grając na M15 gdy D1 mam czerwone(np) często M1 lubi być pomiędzy Long a Short i przeskakuje..wtedy mam zagwostkę. Dzisiaj udało mi się w miarę ładnie trafiać i jestem zadowolony..chociaż robię błędy za które sam siebie w głowie karam a mimo to je powtarzam..choćby SL....
nie kapuje uzywasz NLA? to po jaka cholere ci M1?? chyba ze zrobiles maly blad i chciales napisac m15 ale to wtedy tez bez sensu bo wskaznik TRAINING WHEELS nie zmienia za duzo razy sygnal z long na short raczej jest long/short a pozniej czekaj albo przygotuj sie.... chyba ze akurat byloblisko rozpoczecia jakiejs sesji...
Dodano po 4 minutach:
Mike_Scofield pisze: akurat M1 będzie zielona, to każe Ci być gotowym (więc nie odchodź od kompa) i jak tylko się pojawi czerwona M1 to GO SHORT.
a na tej podstwie m1... ale nie wiem czy sie zgodze z tym zdaniem ale moze za krotko jeszcze obserwuje ten wskaznik... mi sie wydaje ze to nie zalezy od m1 ale od interwalu na ktory patrzysz i swieczki jaka reprezentuje
Dodano po 41 sekundach:
np. w moim przypadku m15... ale glowy nie dam:) poprawcie mnie jakby co...
Pieniądze są krwią tego świata...