Price Action - Asmodeus8 Journal
Dzisiaj byly bardzo dobre dane dla brytyjskiej gospodarki i odnotowano też wrost ratingu dla UK do AAA co mialo kluczowe znaczenia dla tak znacznego umocnienia funta. Niemniej gratuluję udanej transakcji. Zastanawiałem się w nocy nad L na Kablu który odbił w ciekawym miejscu, jednak niezdecydowałem się na trejd bo swieca dzienna wyglądała mało przekonująco.
- Pełnomocnik
- Pasjonat
zbyszek998 myślę, że świetne miejsce dla longtermowców 
Pełnomocnik możesz wrzucić aktualny screen z kabla, u mnie inaczej wygląda, brak takiej fajnej spadającej gwiazdy, ale jak tak porównuje to ten młot - Twoja pierwsza zielona strzałka, u mnie tak samo ładny

Pełnomocnik możesz wrzucić aktualny screen z kabla, u mnie inaczej wygląda, brak takiej fajnej spadającej gwiazdy, ale jak tak porównuje to ten młot - Twoja pierwsza zielona strzałka, u mnie tak samo ładny

Forex to nieograniczone źródło pieniędzy, które wystarczy umieć podnieść !
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”
- nocnyjastrzab
- Stały bywalec
nocnyjastrzab zwróć tylko uwagę na to, że na poziomie 81.80 mamy opór, chyba nie chcesz kupować na samym oporze ? Ja osobiście czekam na formacje świecowe na parach z GBP, spójrz na nie.
Forex to nieograniczone źródło pieniędzy, które wystarczy umieć podnieść !
- nocnyjastrzab
- Stały bywalec
Masz rację mogą napotkać opór, ale jestem optymistąriddle pisze:nocnyjastrzab zwróć tylko uwagę na to, że na poziomie 81.80 mamy opór, chyba nie chcesz kupować na samym oporze ? Ja osobiście czekam na formacje świecowe na parach z GBP, spójrz na nie.

Masz na myśli parę EUR/GBP? Obawiam się że teraz może nastąpić odbicie w górę, jak to często bywa po takiej dużej czerwonej świecy.
- Pełnomocnik
- Pasjonat
Hej riddle u mnie teraz to wygląda tak.... w pewnym momecie myślałem ze uda mi sie przejsć na BE no ale to jescze nie ten moment...riddle pisze:Pełnomocnik możesz wrzucić aktualny screen z kabla, u mnie inaczej wygląda, brak takiej fajnej spadającej gwiazdy, ale jak tak porównuje to ten młot - Twoja pierwsza zielona strzałka, u mnie tak samo ładny
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.