Ty chyba wyczerpałeś już limit pochwał na dzisiaj

dokładnie HunterPLHunterPL pisze:.... sory bez korekty nawet na kolo 90 -100 pipsow tym bardziej niechce wiedziec co by bylo jakby sie potrzymalo troche dluzej
bezbłędnie rozumiem: "ONLY TRADE LONG/ SHORT" - obecna cena jest wyższa / nizsza od ceny otwarcia danej "sesji" .Mike_Scofield pisze:Zamiast rysować poziome kreski możesz zastosować dwa wskaźniki:TARKIN pisze:szukałem na forum kreslika czy TRO zrobił ulepszoną wersje sesyjnych świeczek jak na razie nie znalazłem
Pozostaje wiec postawić sobie poziomą linie poziome na poziomie rozpoczęciu sesji.
- SESSIONS (zmodyfikowany przez TRO i pokazujący dokładnie sesje na wykresie);
- TRO TRAINING WHEELS (ustawia się w nim dokładnie czas brokera i czas rozpoczęcia danej sesji). Po odpowiednim wpisaniu parametrów wskaźnik traktuje jako nowe "dni" sesje zaczynające się odpowiednio wg polskiego czasu:
23:00 AU
01:00 TY
09:00 LD
14:00 NY
Wskaźnik na danym wykresie pokazuje w zależności od sytuacji odpowiedni tekst:
"ONLY TRADE LONG/ SHORT" albo "WAIT".
Aleś Ty mało cierpliwy. Poobserwuj trochę i zauważysz.TARKIN pisze:ale co ma na mysli wskaznik gdy kaze mi "czekać" ??? albo żebym był "gotowy" (odpowiednio z kolorem czerwonym lub zielony (sel / buy)
Hunter widzę wie o co biega i zdążył mnie wyręczyć ...HunterPL pisze:trading wheels analizuje jeszcze swieczke h1 jak jest niezgodna to masz czekac... a jak jest zgodna ale np m15 jest nizgodne to pisze badz przygotowany... ogolnie rzeczbiorac malo wazne