bigben pisze:To teraz sprawdz co było widać na 3 innych H4.Pełnomocnik pisze:Potwierdzenie było ... przynakmniej u mnie na H4 - pinbar sie fajny zrobiłNie musisz skakac po brokerach. Wystarczy zainstalowac jeden z tych wskaznikow. Działa w trybie offline. Osobiscie nie używam.
Tylko że D1 zamknie się najprawdopodobniej tuz powyzej mocnego wsparcia ca 88,50. Dla mnie nie ma trejdu.mateo pisze:jest szansa na umocnienie funta do euro
Price Action - Asmodeus8 Journal
- Pełnomocnik
- Pasjonat
Pełnomocnik - trochę więcej samodzielności i mniej lenistwa...Przykład jak utworzyć nowy TF H3 w MT4. Podobnie można tworzyć nowe, przesunięte H4.Wystarczy tylko ustawić odpowiednie przesunięcie czasowe.Pełnomocnik pisze:jak ten wskażnik działa?
1. Open H1 chart.
2. Attach to chart 'Period_converter_opt.mq4' MQL4 file from 'Custom Indicator' folder of 'Navigator' window.
3. On 'Common' tab check 'Allow DLL imports' checkbox.
4. On 'Inputs' properties tab please set 'PeriodMultiplier' variable value to 3 (you'll get H1*3 = H3).
5. Click OK.
6. Open H3 chart in offline mode ('File – Open Offline'). H3 chart will be updated real-time (by default) while H1 chart with attached 'Period_converter_opt.mq4'
running.
Ostatnio zmieniony 25 paź 2010, 22:48 przez bigben, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pełnomocnik
- Pasjonat
Wczoraj już wszedłem w ten trejd ale na podstawie świecy na H1. Niestety już wyszedłem.jbm8 pisze:EUR/GBP
Dywergencja+poziom+świeca D1 =![]()
TP jeszcze nie wiem.
Moim zdaniem cena może mieć spore problemy na poziomie 0.8700. Ale jak go przebije to można trochę pipsów ugrać. Dzisiaj tak GBP się umocnił gdyż były dobre dane. Ale czy będzie dalsze jego umacnianie to niestety nie wiem

- Pełnomocnik
- Pasjonat
Witamjbm8 pisze:EUR/GBP
Dywergencja+poziom+świeca D1 =![]()
TP jeszcze nie wiem.
ja od wczoraj siedze tak jak pisałem wcześniej jeśli chodzi o moje tp to chciałbym aby cena była w granicach 0.8550 lub 0.8600 jest tam dość silne wsparcie ale zobaczymy co będzie bo nie można zapomnieć iż jest to zagranie przeciw rynkowi obecnie SL mam już na plusie
Faktycznie bardzo ładnie to widać na W1, szkoda, że tego nie widziałem, bo teraz to już za późnoa by poraz kolejny wchodzić.bulldog pisze:to jest zagranie w zgodzie z głównym trendem, bardzo wiele osób na to czekało
XII2008, X 2009, potwierdzenie trendu w świecach daily, bardzo silna strefa S/R i 50 fibo ruchu od XII2008,
akurat tą pozycję ustawiam na BE i zapominam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.