no to tym razem inne wejście, co o tym sądzicie ?
Ja na tej czerwonej świecy byłem w Shorcie, ale to nie było NLA ...TeXs pisze:no to tym razem inne wejście, co o tym sądzicie
Jak widać wszystkie warunki spełnione, wąski SL (max 10 pips) i piękny ruch w dół.TeXs pisze:Mike_Scofield napisał:
.... wydaje mi się, że o 9 naszego czasu na EURJPY był czysty sygnał na SHORT...
mówisz i masz
Dzięki za pochwałę TeXs.TeXs pisze:Mike,
Świeca dzienna jest ja dziwka dość szybko zmienia swoją pozycję
poprzedni trade zamknięty na BE+1 (dość szybko zabezpieczam pozycję jak mamy niezgodny)
W tej chwili dzienna już na plus, zobaczymy jak zakończy się ten setup.
Przenigdy, mimo, że finalnie wypalił.TeXs pisze:W związku z tym, że mamy tutaj sporo OFT
to może tym razem coś w temacie
Czy weszlibyście w ten setup (dość spóźniony) ?
No dobrze quapiquapi pisze: Przenigdy, mimo, że finalnie wypalił.
Po pierwsze - wejście jest na wsparciu, po drugie po momo.
Mozna tu było oczekiwać raczej odbicia, nawet pod kanał.
pozdro
Aha, wejście wzorowe, stare wsparcie zostało naruszone, obstawiałbym ponowne testowanie nowego LL, nawet SL i TP bym zostawił bez zmian.TeXs pisze: No dobrze quapi
w takim razie poprawmy to wejście, czyli poczekajmy na dojście do kanału, powiedzmy do 38 zniesienia Fibo !
Czy teraz byś wszedł ?
I aby było zabawnie, to jest wejście dokładnie na poziomie poprzedniego tylko w tej chwili mamy już całkiem inny układ. Mam nadzieje, że te moje wypociny trochę pomogą innym
Dzięki quapiquapi pisze:[ Aha, wejście wzorowe, stare wsparcie zostało naruszone, obstawiałbym ponowne testowanie nowego LL, nawet SL i TP bym zostawił bez zmian.Pisz częściej w swym dzienniku, moze ludziom sporo pomóc.
Mike,Mike_Scofield pisze:.... wydaje mi się, że o 9 naszego czasu na EURJPY był czysty sygnał na SHORT...