Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: crocopip »

Roger27 pisze:Myśl fajna i bardzo kusząca, j atak też sobie wyobrażałem wyjazd za granicę na kontrakcie, ale po jakimś czasie zaczęło mi brakować rodziny, znajomych, po prostu rozmów po polsku, naszych żartów itp. Jak wróciłem cieszyłem się jak cho....
ja spędziłem 19 miesięcy w Londynie na szkoleniach połączonych z normalną pracą i miałem możliwość zostać. od tego czasu uważam że decyzja o powrocie była jedną z najgorszych w moim życiu:(

jak mi brakowało rozmów po polsku to dzwoniłem do znajomych, jak mi brakowało ich towarzystwa to przyjeżdżali do mnie. da się przeżyć.

Roger27
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Roger27 »

Ja siedziałem na ukrainie, plusów było dużo ale minusów więcej, niema co porównywać do UK :/

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Roger27 pisze:Ja siedziałem na ukrainie, plusów było dużo ale minusów więcej, niema co porównywać do UK :/
hehehe na Ukrainie fajnie. dobre piwo itd itd.

miałem okazję spedzić na Krymie wakacje i bardzo dobrze je wspominam:)
z czasów studenckich.

Roger27
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Roger27 »

Siedzę i czytam co może być teraz na EU, przyznam że głowa mnie już od tego boli a wszystkiemu winna nie zamknięta L-ka. Ogólnie są bardzo mieszane opinie. Łeb pęka mózg paruje piwa brak :P a ja dumam jak się zachowa cena i czym więcej się zastanawiam tym bardziej gorzej.

P.S. ja pracowałem we Lwowie i miło wspominam to miasto oraz ludzi, naprawdę wspaniali, ale z tym też różnie bywało. dość duży kontrast, a zabawy mają przednie, my możemy się od nich uczyć bawić i cieszyć życiem. Dodatkowo zjeździłem prawie całą Ukrainę i mam co wspominać, samochód cudem przetrwał :)

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Roger27 pisze:Siedzę i czytam co może być teraz na EU, przyznam że głowa mnie już od tego boli a wszystkiemu winna nie zamknięta L-ka. Ogólnie są bardzo mieszane opinie. Łeb pęka mózg paruje piwa brak :P a ja dumam jak się zachowa cena i czym więcej się zastanawiam tym bardziej gorzej.

P.S. ja pracowałem we Lwowie i miło wspominam to miasto oraz ludzi, naprawdę wspaniali, ale z tym też różnie bywało. dość duży kontrast, a zabawy mają przednie, my możemy się od nich uczyć bawić i cieszyć życiem. Dodatkowo zjeździłem prawie całą Ukrainę i mam co wspominać, samochód cudem przetrwał :)
na euro wyrok zapadł w piątek. down.
sprawdź kiedy nastepne fomc minutes itd. ale 300-500 down i pewnie powrót

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

swoją drogą spadek który będzie miał miejsce na euro będzie jedynie realizacją na eur i usd. bez przesady euro ponad 10 figur zrobiło/dolar sprzedany na maksa.
wiec czeka nas zamykanie krótkich pozycji na usd i konsolidacja w okolica 1.35

na weekly doji świadczące o niezdecydowaniu więc można wnioskować że zbliża się jedynie korekta a nie zmiana trendu. na daily reversal pattern więc jutro korekcyjny bounce po spadku piątkowym może do 1.4050 i rakiety na południe

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

euro w stosunku do gbp i jena powinien lepiej się trzymać niż w stosunku do zielonego. z pewnością waluty commodities dostanę w najbliższych dniach lekko w tyłek razem ze złotem i ropą.

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

nie będę zaśmiecał jurnala Kill więc napiszę u siebie.

potencjalne wsparcie zaczyna się na 1.3775 ale ja planuje zamknąć w okolicy 1.3730 lub ciut poniżej

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

dla kolegów o słabej wierze zamieszczam załącznik.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Zablokowany