A Ty jak widzę na razie nie wszedłeś w shorta. Gdzie wchodzisz?
Hm jak widzę zaczynasz grać na większą kasę

Hejka!marmon pisze:To mi się podoba, miałem się wypowiedzieć nawet wczoraj że Twoja analiza pasuje do mojego scenariusza. Z zajętej wczoraj pozycji 5950 mam już 150 pipów( 100 zabezpieczone) teraz lekka cofka ale myślę że polecimy dzisiaj jeszcze z 50+
A Ty jak widzę na razie nie wszedłeś w shorta. Gdzie wchodzisz?
Hm jak widzę zaczynasz grać na większą kasę Bardzo dobrze i powodzenia.
No i śmiechem, żartem w tydzień kabel zrobił te 420 pips ze sporym hakiem(..) analiza najnowszego raportu COT pomimo upływu czasu nabiera coraz wiekszej mocy i wciaż powtarzam, ze miesiać sierpień zakonczymy poważnym spadkiem (420 pips). Aktualna rożnica polega tylko na wyznaczeniu nowych poziomów spadku. Otóż w danej chwili poziom 1.5520 stał się wsparciem i do niego będzie dążyła cena.
wojtek2009 pisze:Swiete slowa gra z trendem tylko czemu tak malo ludzi stosuje sie do tego.Nie ma nic prostszego jak podlaczyc sie pod trend i kosic pipsy.Czy to takie trudne?
Te słowa napisałem dnia 28-09-2009 (ponad rok temu)... Kiedy zaczynałem naukę spekulacji.MaxRipper pisze: - nigdy nie zawieram transakcji przeciwko trendowi
MaxRipper pisze:
Pomyślałem też ze będę podawał aktualne trendy na poszczególnych walutach zgodnie z którymi gram - być może to komuś pomoże, bo naprawdę warto grać z trendem.
Trend:
GBPUSD - Uptrend
USDCAD - Downtrend
USDCHF - Downtrend
EURUSD - Uptrend