Forexoholic
- inwestor86
- Pasjonat
inwestor86 pisze:long usdcad - longterm
kolejne targety przy, ktorych bede zamykal kolejne pozycje zaznaczylem na rozowo
chyba scenariusz nadal bedzie taki, ze kazde chwilowe umocnienie dolara bedzie wykozystywane zeby masowo w shorty wchodzic. Marne szanse na umocnienie dolara. Wpompowane biliony doalrow Bena "Helikoptera" robia swoje a na poczatku listopada szykuje sie kolejny dodruk

- inwestor86
- Pasjonat
- inwestor86
- Pasjonat
a mi nie, wierze, ze $ umocni sie i to znacznie do konca roku.. tak mi wynika z AT.nawroadam pisze:inwestor86 pisze:long usdcad - longterm
kolejne targety przy, ktorych bede zamykal kolejne pozycje zaznaczylem na rozowo
chyba scenariusz nadal bedzie taki, ze kazde chwilowe umocnienie dolara bedzie wykozystywane zeby masowo w shorty wchodzic. Marne szanse na umocnienie dolara. Wpompowane biliony doalrow Bena "Helikoptera" robia swoje a na poczatku listopada szykuje sie kolejny dodrukCos mi tu zaczyna pachniec kolejnym collapse jeszcze w tym roku.
- inwestor86
- Pasjonat
Technika nie wygra z drukarnia Ben'ainwestor86 pisze:a mi nie, wierze, ze $ umocni sie i to znacznie do konca roku.. tak mi wynika z AT.nawroadam pisze:inwestor86 pisze:long usdcad - longterm
chyba scenariusz nadal bedzie taki, ze kazde chwilowe umocnienie dolara bedzie wykozystywane zeby masowo w shorty wchodzic. Marne szanse na umocnienie dolara. Wpompowane biliony doalrow Bena "Helikoptera" robia swoje a na poczatku listopada szykuje sie kolejny dodrukCos mi tu zaczyna pachniec kolejnym collapse jeszcze w tym roku.

- inwestor86
- Pasjonat
Bank Japoni chcial juz zastopowac woim sztucznym popytem i skonczylo sie powrotem na minima sprzed 15 latinwestor86 pisze:pytanie raczej, czy drukarnia Bena wygra z popytem?nawroadam pisze:Technika nie wygra z drukarnia Ben'a

Widziales jak STOCH na miesiecznym w USDCHF jest zdolowany ? Zaraz mu skali zabraknie bo do 0-ra ma juz zaledwie 3 pkt wodzacej. Masakra jakas

- inwestor86
- Pasjonat
nie interesuje sie fundamentami.. zreszta juz gdzies pisalemnawroadam pisze:
Bank Japoni chcial juz zastopowac woim sztucznym popytem i skonczylo sie powrotem na minima sprzed 15 latNiedlugo dolary beda na ulicy sie walac. Juz przestalem technicznie grac przeciw deprecjacji dolara. Nie ma to sensu bo wszyscy wysypuja sie z zielonego wiec na slepo na kazdym wzroscie USD trzeba sie shorcic i tyle
Widziales jak STOCH na miesiecznym w USDCHF jest zdolowany ? Zaraz mu skali zabraknie bo do 0-ra ma juz zaledwie 3 pkt wodzacej. Masakra jakas

uwazasz, to za przypadek? usdjpy na historycznych minimach, index dolara na w strefie popytu?
w fx nic nie jest przypadkowe, umieszam te wykresy ponizej, pod koniec roku wroce do tego postu

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
inwestor86 pisze:nie interesuje sie fundamentami.. zreszta juz gdzies pisalemnawroadam pisze:
Bank Japoni chcial juz zastopowac woim sztucznym popytem i skonczylo sie powrotem na minima sprzed 15 latNiedlugo dolary beda na ulicy sie walac. Juz przestalem technicznie grac przeciw deprecjacji dolara. Nie ma to sensu bo wszyscy wysypuja sie z zielonego wiec na slepo na kazdym wzroscie USD trzeba sie shorcic i tyle
uwazasz, to za przypadek? usdjpy na historycznych minimach, index dolara na w strefie popytu?
w fx nic nie jest przypadkowe, umieszam te wykresy ponizej, pod koniec roku wroce do tego postu
Obys mial racje bo zyski beda niezle biorac po uwage jaka bedzie dynamika odbicia po takich spadkach. Ale sceptyczny jestem