tak na gorąco; a resztę muszę poszukać.Jankes pisze:Cześć!
Macie jakieś "ciekawe" wskaźniki do MT4 do wyszukiwania dywergencji?
Ciekawe wskaźniki do MT4
kilka następnych:Jankes pisze:AK53, super, dzięki!
A który z nich najbardziej Tobie odpowiada?
Dodano po 2 minutach:
To trudne pytanie, trzeba to przetrenować samemu, ale należy pamiętać, że dywergencje są sygnałami, a te nie koniecznie muszą się sprawdzić.Jankes pisze:AK53, super, dzięki!
A który z nich najbardziej Tobie odpowiada?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Proszę bardzo, ale mogę przedstawić jedynie tylko tyle (wysycony folder indicators - bez przemeblowania go nie dorzucę innych wskaźników). Resztę najlepiej samemu poobserwować i wyciągnąć wnioski...kupidyn pisze:AK53, mógłbys pokazać na screenie jak działają te wskaźniki ?
Dodano po 11 minutach:
dalsze...
Jeszcze kilka div indyków
Dodano po 2 minutach:
I tu kolejne div indyki

Dodano po 2 minutach:
I tu kolejne div indyki

"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
Nie działa mi indyk Stratman_MiniChart_v20.zip
W paczce z indykiem jest plik stratman.fon ale gdzie go wgrać? Przeszukałem dyski i nigdzie nie ma plików z rozszerzeniem .fon.
C:\windows\fonts jest ukryty. Znalazłem ten folder i do niego wgrałem stratman.fon. Restart windowsa i nic. Dalej na wykresie wyświetlają się tylko cyferki.
Aha, mam winXP
No dobra. Okazało się, że nie wystarczy skopiować plik czcionki. Trzeba z menu Start ->uruchom wywołać %windir%\fonts i w oknie dialogowym zainstalować czcionkę. Teraz działa.
W paczce z indykiem jest plik stratman.fon ale gdzie go wgrać? Przeszukałem dyski i nigdzie nie ma plików z rozszerzeniem .fon.
C:\windows\fonts jest ukryty. Znalazłem ten folder i do niego wgrałem stratman.fon. Restart windowsa i nic. Dalej na wykresie wyświetlają się tylko cyferki.
Aha, mam winXP
No dobra. Okazało się, że nie wystarczy skopiować plik czcionki. Trzeba z menu Start ->uruchom wywołać %windir%\fonts i w oknie dialogowym zainstalować czcionkę. Teraz działa.
ech...