XTB

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
47
34%
Poza paroma minusami są ok
31
22%
Przeciętny
28
20%
Mają wiele wad
7
5%
Stanowczo odradzam
26
19%

Liczba głosów: 139

Baton
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Baton »

Ciekawy program Ewy Jaworowcz wlansie lecial ... o WGI ... 8)

XTB - Online Trading
Sprawdź najnowszą ofertę X-Trade Brokers
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny
Awatar użytkownika
Jekert
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jekert »

Mam ogromną prośbę do klientów XTrade. Potrzebny mi plik z danymi serwera w wersji na Windows Mobile 2003. Jeśli ktoś obsługuje konto przez Pocket PC proszę o kontakt na PW. Z góry dziękuję.
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Awatar użytkownika
turczy
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: turczy »

heh
chcą trochę wytrzepać leszczy :lol:
moim zdaniem zmniejszenie poziomu wejscia to krok w zła strone (chyba, że poszło by za tym zmniejszenie wielkości lota albo lewara. Inaczej to dojenie frajerów
as bez talii

Awatar użytkownika
gucio
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: gucio »

Czy na wykresie mozna rysowac swoje linie.Np gdy dam linie pozioma to biegnie ona przez caly wykres a ja chce tylko krotki odcinek albo chce narysowac swojego zyg-zaka-dzieki

Awatar użytkownika
FX TEAM
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: FX TEAM »

Zaznaczasz linię, naciskasz prawy myszy, wybierasz "Trendline właściwości" i w zakładce Parametry odznaczasz promień. O to Ci chodziło?
Probably my best technique is not picking up the phone to close out a winning trade. - Jerry Parker
mój Blog, szkolenia fx -> guzik "www" poniżej ;)

Awatar użytkownika
Jekert
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jekert »

bandite pisze:ze wzgledu na to ze duzo osob twierdzi iz demo xtb mocno rozni sie tickami od real konta , czy jest mozliwe otrzymanie od jakiegos real tradera w xtb, historii M1 dla kabla od poczatku roku 2006 do dzisiaj?

prosze o pomoc, jesli jest to oczywiscie mozliwe.
Nie sądzę żeby to była prawda, ale kto to wie, nie wnikałem aż tak bardzo w historię...

Szkoda, że nie napisałeś dwa dni temu. Przeinstalowałem Meta Tradera i cała historia poszła do kosza. X-Trade nie archiwizuje wykresów (albo archiwizuje, ale wyłącznie dla siebie), stąd nie można od nich ściągnąć wykresów. Jeśli to pomoże to załączam 1 min. kabla z dwóch chyba ostatnich dni.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
gucio
Gaduła
Gaduła

Od tygodnia przestalem dostawac codziennego zestawienia moich pozycji.Czy u Was to samo?

mirasa
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mirasa »

Tak, ale dziś przyszły mi wczorajsze transakcje.

Awatar użytkownika
gucio
Gaduła
Gaduła

Nadal nic od nich nie dostaje.Czy czasami cos tam u nich sie nie dzieje jak z WGI

andrz43
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: andrz43 »

Mam wielką prośbę, czy ktoś mający konto real w XTB, mógł by mi udzielić informacji o faktycznym czasie realizacji zlecenia ? Planuję założenie u nich konta , dla mnie plusem jest pit i wypłaty bez kosztów, minusem zła opinia. Obecnie rachunek mam w GFT i tu czas realizacji zlecenia jest błyskawiczny, żadko zdarza się aby trwał dłużej niż 2, 3 sekundy, chyba że podczas danych, ale to jest inny temat, a pytam dlatego iż w którymś z wątków wyczytałem iż ten czas to 5, 8 sekund, co wydaje się czasem bardzo długim.
Z góry dziękuję

ODPOWIEDZ