XTB
Mam ogromną prośbę do klientów XTrade. Potrzebny mi plik z danymi serwera w wersji na Windows Mobile 2003. Jeśli ktoś obsługuje konto przez Pocket PC proszę o kontakt na PW. Z góry dziękuję.
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Nie sądzę żeby to była prawda, ale kto to wie, nie wnikałem aż tak bardzo w historię...bandite pisze:ze wzgledu na to ze duzo osob twierdzi iz demo xtb mocno rozni sie tickami od real konta , czy jest mozliwe otrzymanie od jakiegos real tradera w xtb, historii M1 dla kabla od poczatku roku 2006 do dzisiaj?
prosze o pomoc, jesli jest to oczywiscie mozliwe.
Szkoda, że nie napisałeś dwa dni temu. Przeinstalowałem Meta Tradera i cała historia poszła do kosza. X-Trade nie archiwizuje wykresów (albo archiwizuje, ale wyłącznie dla siebie), stąd nie można od nich ściągnąć wykresów. Jeśli to pomoże to załączam 1 min. kabla z dwóch chyba ostatnich dni.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mam wielką prośbę, czy ktoś mający konto real w XTB, mógł by mi udzielić informacji o faktycznym czasie realizacji zlecenia ? Planuję założenie u nich konta , dla mnie plusem jest pit i wypłaty bez kosztów, minusem zła opinia. Obecnie rachunek mam w GFT i tu czas realizacji zlecenia jest błyskawiczny, żadko zdarza się aby trwał dłużej niż 2, 3 sekundy, chyba że podczas danych, ale to jest inny temat, a pytam dlatego iż w którymś z wątków wyczytałem iż ten czas to 5, 8 sekund, co wydaje się czasem bardzo długim.
Z góry dziękuję
Z góry dziękuję