XTB
lapisz nawigatora jak zaznaczylem na zdjeciu i przesuwasz pod rynek, (trzymajac guzik myszki)gucio pisze:POMOCY-co i gdzie zrobic aby NAWIGATOR byl pod RYNKIEM.Teraz mam go przez caly ekran nad TERMINALEM co zmniejszylo mi WYKRES.
PILNE-DZIEKUJE
Ja wogole polecam wylaczanie nawigatora i rynek. Jednym klikiem mozna w razie ptrzeby wlaczyc a widocznosc jest wiele lepsza. Sprobuj
KptMisiu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Towary dla wszystkich, już za dwa dni.
Od 10 stycznia XTB wprowadza pozytywne zmiany dotyczące min. kontraktów towarowych - wyniki badania ankietowego wyraźnie wskazywały że dotychczasowe wstępne depozyty zabezpieczające dla kontraktów towarowych były czasem zbyt duże dla inwestorów z mniejszym doświadczeniem na rynkach złota, srebra i ropy.
Dlatego zmniejszamy o połowę próg wejścia w kontrakty towarowe (tj. minimalną pozycję i depozyt zabezpieczający) - najmniejszą jednostką inwestycyjną będzie 0,05 lota (1/20), z kolejnymi stopniami zwiększenia inwestycji o 0,01. To o połowę mniejsze progi wejścia niż dotychczas - było to 0,1 lota.
Dla wielu instrumentów towarowych dotychczas minimalny poziom depozytu wynosił ok. 1600-1900 PLN - teraz będzie to o połowę mniej.
Dodatkowo zmniejszamy spready kontraktów towarowych: COPPER - 25 z 30, OIL - 12 z 15, GOLD - 90 z 100, NATGAS - 25 z 39, GASOLINE - 100 z 110.
Poszerzenie rachunków demonstracyjnych o towary - sales@xtb.pl, 22 520 22 86, 87
Od 10 stycznia XTB wprowadza pozytywne zmiany dotyczące min. kontraktów towarowych - wyniki badania ankietowego wyraźnie wskazywały że dotychczasowe wstępne depozyty zabezpieczające dla kontraktów towarowych były czasem zbyt duże dla inwestorów z mniejszym doświadczeniem na rynkach złota, srebra i ropy.
Dlatego zmniejszamy o połowę próg wejścia w kontrakty towarowe (tj. minimalną pozycję i depozyt zabezpieczający) - najmniejszą jednostką inwestycyjną będzie 0,05 lota (1/20), z kolejnymi stopniami zwiększenia inwestycji o 0,01. To o połowę mniejsze progi wejścia niż dotychczas - było to 0,1 lota.
Dla wielu instrumentów towarowych dotychczas minimalny poziom depozytu wynosił ok. 1600-1900 PLN - teraz będzie to o połowę mniej.
Dodatkowo zmniejszamy spready kontraktów towarowych: COPPER - 25 z 30, OIL - 12 z 15, GOLD - 90 z 100, NATGAS - 25 z 39, GASOLINE - 100 z 110.
Poszerzenie rachunków demonstracyjnych o towary - sales@xtb.pl, 22 520 22 86, 87
Takie coś dostałem mailem przed chwilą... Swoją drogą takie informacje bardziej trafią do przyszłych klientów, a nie już obecnych (nie wiem po co ten mail na mojej skrzynce). Zmiany trzeba przyznać na plus.
[/quote]Szanowny Panie!
Od 10 stycznia 2007 roku Dom Maklerski X Trade Brokers S.A. odświeża ofertę produktową.
Przede wszystkim -
- wpłata na rachunek rzeczywisty wynosi 2 000 zł (wcześniej 5 000 zł).
Oczekiwana zmiana to wprowadzenie nowej, mniejszej jednostki transakcyjnej - 1/20 lota jako punkt wyjścia (0,05 lota), z możliwością powiększenia inwestycji o 0,01 lota. Pozostałe zmiany to mniejsze spready (pary złotówkowe!, indeksy, akcje) i mniejsze depozyty na akcjach i indeksach, nowe opcje. Lista głównych zmian poniżej, szczegóły w Tabeli Specyfikacji Instrumentów Finansowych, dział Regulacje:
http://www.xtb.pl/strona.php?t=0&c=5672
W przypadku jakichkolwiek pytań bardzo proszę o kontakt. Jeśli będzie Pan chciał otworzyć rachunek rzeczywisty, to oczywiście również bardzo proszę o kontakt - prześlę Panu wszystkie dokumenty wraz z opisem procedury podpisywania umowy o prowadzenie rachunku w X-Trade Brokers.
Pozdrawiam serdecznie
Łukasz Stankiewicz.
Junior Dealer
X-Trade Brokers Dom Maklerski S.A.
ul. Ogrodowa 58, 00-876 Warszawa, City Gate XII p.
tel. 022 520 22 86, 87, fax: 022 520 22 81,
e-mail: lukasz.stankiewicz@xtb.pl
www: www.xtb.pl