XTB

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
47
34%
Poza paroma minusami są ok
31
22%
Przeciętny
28
20%
Mają wiele wad
7
5%
Stanowczo odradzam
26
19%

Liczba głosów: 139

Awatar użytkownika
gucio
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: gucio »

Wyslij mu fax na specjalnym druku /na ich stronie jest/ a hasla to nie podawaj nawet zonie-po co ma wiedziec ile wygrywasz !!!!

XTB - Online Trading
Sprawdź najnowszą ofertę X-Trade Brokers
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny
Awatar użytkownika
gucio
Gaduła
Gaduła

POMOCY-co i gdzie zrobic aby NAWIGATOR byl pod RYNKIEM.Teraz mam go przez caly ekran nad TERMINALEM co zmniejszylo mi WYKRES.
PILNE-DZIEKUJE

KptMisiu
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: KptMisiu »

gucio pisze:POMOCY-co i gdzie zrobic aby NAWIGATOR byl pod RYNKIEM.Teraz mam go przez caly ekran nad TERMINALEM co zmniejszylo mi WYKRES.
PILNE-DZIEKUJE
lapisz nawigatora jak zaznaczylem na zdjeciu i przesuwasz pod rynek, (trzymajac guzik myszki)

Ja wogole polecam wylaczanie nawigatora i rynek. Jednym klikiem mozna w razie ptrzeby wlaczyc a widocznosc jest wiele lepsza. Sprobuj

KptMisiu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Jekert
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jekert »

Towary dla wszystkich, już za dwa dni.

Od 10 stycznia XTB wprowadza pozytywne zmiany dotyczące min. kontraktów towarowych - wyniki badania ankietowego wyraźnie wskazywały że dotychczasowe wstępne depozyty zabezpieczające dla kontraktów towarowych były czasem zbyt duże dla inwestorów z mniejszym doświadczeniem na rynkach złota, srebra i ropy.

Dlatego zmniejszamy o połowę próg wejścia w kontrakty towarowe (tj. minimalną pozycję i depozyt zabezpieczający) - najmniejszą jednostką inwestycyjną będzie 0,05 lota (1/20), z kolejnymi stopniami zwiększenia inwestycji o 0,01. To o połowę mniejsze progi wejścia niż dotychczas - było to 0,1 lota.

Dla wielu instrumentów towarowych dotychczas minimalny poziom depozytu wynosił ok. 1600-1900 PLN - teraz będzie to o połowę mniej.

Dodatkowo zmniejszamy spready kontraktów towarowych: COPPER - 25 z 30, OIL - 12 z 15, GOLD - 90 z 100, NATGAS - 25 z 39, GASOLINE - 100 z 110.

Poszerzenie rachunków demonstracyjnych o towary - sales@xtb.pl, 22 520 22 86, 87

Awatar użytkownika
gucio
Gaduła
Gaduła

KapMisiu-zobacz co ja mam a mialem nawigatora pod rynkiem.Klikam mysza i przeciagam ale nie moge go zwezyc aby byl pod rynkiem /taki waski jak rynek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

KptMisiu
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: KptMisiu »

gucio pisze:KapMisiu-zobacz co ja mam a mialem nawigatora pod rynkiem.Klikam mysza i przeciagam ale nie moge go zwezyc aby byl pod rynkiem /taki waski jak rynek
rozumiem problem, ale jak ja sprowadze ustawienie do takich jak ty, to spowrotem da sie wszysto ustawic poprzez przesuwanie. Dziwne

Awatar użytkownika
gucio
Gaduła
Gaduła

Jest-wielkie dzieki.Mam ta lewa strone bo i tak obserwuje intrady-jeszcze raz dzieki przeciagnelem.Teraz do roboty.

Awatar użytkownika
Jekert
Gaduła
Gaduła

Takie coś dostałem mailem przed chwilą... Swoją drogą takie informacje bardziej trafią do przyszłych klientów, a nie już obecnych (nie wiem po co ten mail na mojej skrzynce). Zmiany trzeba przyznać na plus.
Szanowny Panie!

Od 10 stycznia 2007 roku Dom Maklerski X Trade Brokers S.A. odświeża ofertę produktową.

Przede wszystkim -
- wpłata na rachunek rzeczywisty wynosi 2 000 zł (wcześniej 5 000 zł).

Oczekiwana zmiana to wprowadzenie nowej, mniejszej jednostki transakcyjnej - 1/20 lota jako punkt wyjścia (0,05 lota), z możliwością powiększenia inwestycji o 0,01 lota. Pozostałe zmiany to mniejsze spready (pary złotówkowe!, indeksy, akcje) i mniejsze depozyty na akcjach i indeksach, nowe opcje. Lista głównych zmian poniżej, szczegóły w Tabeli Specyfikacji Instrumentów Finansowych, dział Regulacje:

http://www.xtb.pl/strona.php?t=0&c=5672

W przypadku jakichkolwiek pytań bardzo proszę o kontakt. Jeśli będzie Pan chciał otworzyć rachunek rzeczywisty, to oczywiście również bardzo proszę o kontakt - prześlę Panu wszystkie dokumenty wraz z opisem procedury podpisywania umowy o prowadzenie rachunku w X-Trade Brokers.

Pozdrawiam serdecznie

Łukasz Stankiewicz.

Junior Dealer
X-Trade Brokers Dom Maklerski S.A.
ul. Ogrodowa 58, 00-876 Warszawa, City Gate XII p.
tel. 022 520 22 86, 87, fax: 022 520 22 81,
e-mail: lukasz.stankiewicz@xtb.pl
www: www.xtb.pl
[/quote]

Aroon
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Aroon »

Zdaje się, że ta nowa jednostka transakcyjna dotyczy tylko towarów. :(

Awatar użytkownika
Jekert
Gaduła
Gaduła

Aroon pisze:Zdaje się, że ta nowa jednostka transakcyjna dotyczy tylko towarów. :(
...i indeksów. :)

ODPOWIEDZ