Pewnie to samo. Ale pewnie robota możesz potraktować jak oprogramowanie, które komuś dzierżawisz .....inwestor86 pisze:zawsze mnie ciekawilo, czy potrzeba licencje do tego aby zarzadzac czyims kontem poprzez EA, tzn. ktos daje nam konto a my wrzucamy na nie robota, co w takiej sytuacji?
Dziennik W.
Licencje, uprawniennia zbedna papierkarnia. Taki pomysl: Pozyczam Pani Weronice ...... tyle i tyle ... na 30% rocznie. Pozostaje kwestja zabezpieczenia. Przy 3t. funtow to raczej nie wazne gdyz jest to cena oczekiwana za proste kursy FX i wielu stracilo wiecej w trakcie nauki. Podglad Weroniki Myfxbook daje przekonanie ze wladza nad haslami przy tych 3t. wystarczy aby spac spokojnie. Co myslicie?
... zawsze mozna zarobic, jesli mam czym obrocic...
... zrob przysluge sobie i swoim najblizszym-wchodz z kierunkiem ..
... zrob przysluge sobie i swoim najblizszym-wchodz z kierunkiem ..
- Pełnomocnik
- Pasjonat
- Boby_Fischer
- Gaduła
powiem szczerze, że nie orientuje się o co biega w danielewiczu czy dinapolim, fakt, kilka lat temu popatrzyłam na poziomy dinapoliego, ale od razu stwierdziłam, że nic z tego nie będzie.
huzar76, z tą pożyczką to dobry pomysł, ale jednak musisz wówczas pisać umowy, i jednak ryzykujesz, czy ktoś Cie nie zrobi w balona, a jak ktoś Ci gra na Twoim rachunku to widzisz co się dzieje, w każdej chwili możesz zmienić hasła i do widzenia. Tak więc sprawa nie jest prosta, i raczej nie warta świeczki.
huzar76, z tą pożyczką to dobry pomysł, ale jednak musisz wówczas pisać umowy, i jednak ryzykujesz, czy ktoś Cie nie zrobi w balona, a jak ktoś Ci gra na Twoim rachunku to widzisz co się dzieje, w każdej chwili możesz zmienić hasła i do widzenia. Tak więc sprawa nie jest prosta, i raczej nie warta świeczki.
[ Wolność i Praworządność ]
- Pełnomocnik
- Pasjonat
no z pewnoscią stosujesz takie zniesienia - lub podobne tylko jrszcze nie czytałaś jego książki. bez urazy oczywiście - sądząc po czasie twojej bytnosci na forum to nie wiadomo co było wierwsze jajko czy kura a raczej weronika czy danielewicz. bez zadnego sarkazmu oczywiście..
pozdrawiam
jak bede miał chwile to napisze do ciebie na priv moze odp na nurtujace mnie pytania
pozdrawiam
jak bede miał chwile to napisze do ciebie na priv moze odp na nurtujace mnie pytania
There is the key.... to success of the Forex market!Darkst pisze:Lepiej być cierpliwym w tworzeniu/poszukiwaniu swojego własnego systemu/stylu spekulacji niż czekać na system przystosowany do upodobań weronika
Lepiej bym tego nie ujął. Ludzie zamiast czekać na gotowca pomyślcie co działa przeciwko Wam - wytężcie mozgi aby zdefiniować dlaczego przegrywacie. Paradoksem jest to że prezentacja systemu przez Weronikę nie da Wam gwarancji sukcesu - bo sukces nie leży w systemie ale w podejściu.
- Pełnomocnik
- Pasjonat
Tu nie chodzi o gotowce a raczej o dzielenie się swoimi przemyśleniami...
chyba po to powstało to forum....
Z resztą system to moim zdaniem jakies 90proc sukcesu reszta to jak byłeś łaskaw zauważyc podejście do całej sprawy. podejzewam ze nikt nie jest na tyle ,, mądry,, azeby zaprzestać nauki czy to bedzie czytanie książek czy tez ,,konsultacje,, z innymi traderami no moze tylko kolega z postu wyzej tak ma skoro tak podchodzi do sprawy
chyba po to powstało to forum....
Z resztą system to moim zdaniem jakies 90proc sukcesu reszta to jak byłeś łaskaw zauważyc podejście do całej sprawy. podejzewam ze nikt nie jest na tyle ,, mądry,, azeby zaprzestać nauki czy to bedzie czytanie książek czy tez ,,konsultacje,, z innymi traderami no moze tylko kolega z postu wyzej tak ma skoro tak podchodzi do sprawy