Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

zeusik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zeusik »

z polskiego konta bzw bk bodajze,wyplata na nastepny dzien. nie ma problemow

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
Phoenix_phx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Phoenix_phx »

Ok, dzięki wielkie za odpowiedzi =) To zostaje pytanie czy jak mieliście zanotowany zysk na koncie, to czy mieliście rekwotowania na otwartych pozycjach (zyskownych) ?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Phoenix_phx pisze:To zostaje pytanie czy jak mieliście zanotowany zysk na koncie, to czy mieliście rekwotowania na otwartych pozycjach (zyskownych) ?
O tym to akurat jest połowa tego wątku :D.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Mihau
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Mihau »

Witam, czy w Admiral Markets można scalpować ?? Czytałem gdzies, że ten broker do scalpu się nie nadaje, ponieważ długo się otwierają/zamykają zlecenia, ale chyba ze zleceniami oczekującymi, nie ma problemu ?? otwierają/zamykają się od razu po dojściu do określonego poziomu ??

Awatar użytkownika
Phoenix_phx
Gaduła
Gaduła

Różnie z tym bywa. Jednakże jak cena się zmieni a zlecenie jest realizowane to może pobrać aktualną cenę. TP działa czasem za wcześnie, a SL przy dużym spadku może zamknąć kilka punktów więcej na stracie, albo jak to brooker nazywa "W tym okresie rynek charakteryzował się wysoką zmiennością, która doprowadziła do zaistnienia luki cenowej w obszarze 1.3199 - 1.3164. Powstała luka cenowa doprowadziła do braku możliwości realizacji Pana zlecenia Stop Loss po zadeklarowanej przez Pana cenie 1.3195, a najlepszą do uzyskania na rynku cenie realizacji Pana zlecenia Stop Loss była cena zamknięcia Pana transakcji tj. 1.3152."

Ogólnie nie jest źle. Ale do scalpowania, musisz dobrze się zastanowić.

Awatar użytkownika
Mihau
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Mihau »

Dzięki za odpowiedz Phoenix. Jakiego ty brokera polecasz do scalpu, z depozytem minimalnym nie większym niż 100 zł ??

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

rozlacza u was co chwile platforme? u mnie teraz co kilkadziesiat sekund.. zaczyna byc irytujace

Awatar użytkownika
Fanatyk
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Fanatyk »

między 23:04 a 23:26 rozłączyło mnie 5 razy, ale za bardzo mi to nie przeszkadzało, bo EUR/USD ( para, na której gram) o tej porze " spała"

Faworyt
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Faworyt »

Mam pytanie odnośnie otwarcia rachunku rzeczywistego, mianowicie, są pola dot. obecnych dochodów i aktywów płynnych oraz zatrudnienia (ew. szczegóły dot. zatrudnienia - nazwa pracodawcy, adres, stanowisko). Czy te jest możliwość nie podawania tych pól zgodnie z prawdą? Czy jeżeli podam, że nie mam pracy i minimalne żródło dochodu oraz aktywa to będę miał gorsze warunki np. egzekucji zleceń. Proszę o odp. w szczególności osoby, które mają tam konto i podczas zakładania podały, że nie pracują i mają małe dochody.

Awatar użytkownika
Phoenix_phx
Gaduła
Gaduła

Witaj,
nie ważne co wpiszesz. To i tak idzie do statystyk. Chodzi o to by zbadać, daną grupę społeczną jej możliwości finansowe oraz środowisko w którym się obracają - nic innego jak poszukiwanie miejsca na najskuteczniejszą reklamę. Najlepiej jak wpiszesz że nie pracujesz, itp. Tego i tak nikt nie sprawdzi.

ODPOWIEDZ