Dzięki za odpowiedź. Powiem szczerze że nie słyszałem o czymś takim ale jak to mówią google Twoim przyjacielem. Swoją drogą nie wiedziałem że korzystasz z tego typu rzeczy. Pozdrawiam.crocopip pisze:m.in okolice ki jun sen na h4 ktory dawa w ostatnich dniach decydujace wsparciethefear pisze:Witaj. Możesz napisać dlaczego poziom 1.3215 jest taki istotny.. Tak patrze na wykres i nie widze tam żadnego wsparcia. Chyba że chodzi Ci o linię trendu. To już prędzej.crocopip pisze:powyżej 1.3215 jest mocno bullish
Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
to ichimoku. wszyscy z tego korzystają szukajac s/rthefear pisze:Dzięki za odpowiedź. Powiem szczerze że nie słyszałem o czymś takim ale jak to mówią google Twoim przyjacielem. Swoją drogą nie wiedziałem że korzystasz z tego typu rzeczy. Pozdrawiam.crocopip pisze:m.in okolice ki jun sen na h4 ktory dawa w ostatnich dniach decydujace wsparciethefear pisze: Witaj. Możesz napisać dlaczego poziom 1.3215 jest taki istotny.. Tak patrze na wykres i nie widze tam żadnego wsparcia. Chyba że chodzi Ci o linię trendu. To już prędzej.
nie interesują mnie przecięcia itd. tylko potencjalne s/r
Wszyscy korzystają a nikt o tym nie mówicrocopip pisze:to ichimoku. wszyscy z tego korzystają szukajac s/rthefear pisze:Dzięki za odpowiedź. Powiem szczerze że nie słyszałem o czymś takim ale jak to mówią google Twoim przyjacielem. Swoją drogą nie wiedziałem że korzystasz z tego typu rzeczy. Pozdrawiam.crocopip pisze: m.in okolice ki jun sen na h4 ktory dawa w ostatnich dniach decydujace wsparcie
nie interesują mnie przecięcia itd. tylko potencjalne s/r

"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
wg. mojej wiedzy ichi używany jest przez pro. szczególnie tych w USA i Azji. dlatego też czasami patrzę sobie co oni mogą widzieć. nie wnikam w trafność tego wskaźnika generalnie każda jego część na wykresie jest jakimś s/rthefear pisze:Wszyscy korzystają a nikt o tym nie mówicrocopip pisze:to ichimoku. wszyscy z tego korzystają szukajac s/rthefear pisze: Dzięki za odpowiedź. Powiem szczerze że nie słyszałem o czymś takim ale jak to mówią google Twoim przyjacielem. Swoją drogą nie wiedziałem że korzystasz z tego typu rzeczy. Pozdrawiam.
nie interesują mnie przecięcia itd. tylko potencjalne s/rO ichimoku słyszałem i widzałem u kogoś ale nigdy nie zgłebiłem o co w nim chodzi. Dzięki za uświadomienie. Zaraz poszukam inforamcji na ten temat.
To ciekawe co piszesz. Znalazłem na nawigatorze wątek o tej strategi. Warto chyba przeczytać. Dzięki Crococrocopip pisze:wg. mojej wiedzy ichi używany jest przez pro. szczególnie tych w USA i Azji. dlatego też czasami patrzę sobie co oni mogą widzieć. nie wnikam w trafność tego wskaźnika generalnie każda jego część na wykresie jest jakimś s/rthefear pisze:Wszyscy korzystają a nikt o tym nie mówicrocopip pisze: to ichimoku. wszyscy z tego korzystają szukajac s/r
nie interesują mnie przecięcia itd. tylko potencjalne s/rO ichimoku słyszałem i widzałem u kogoś ale nigdy nie zgłebiłem o co w nim chodzi. Dzięki za uświadomienie. Zaraz poszukam inforamcji na ten temat.