Nie rozumiem. A co indykator miał do rzeczy? prawdopodobnie to samo wejście można było wykonać z wykresu bez nich i to w obie strony. Indi zawsze był i będzie trochę za wykresemnawroadam pisze: Indory ok ale godziny podawania wynikow potrafia niezle zmlucic tylek
Ostatnio zupelnie dla sportu ustawilem zlecenie kupna 30 pipsow ponad kurs USDCHF tuz przed podawaniem wynikow o stopach %. I co ? I o 14 podawali nifo o stopach w Szwajcarii (bez zmian). Wywalilo dolara na 130 pipsow w gore. Zassalem praktycznie w ciagu kilkunastu minut 70 pipsow bez zadnego ryzykaA potem kurs i tak sie zwalil w druga strone no bo "trend is your friend" i dolec dalej slabowac zacza.
Forexoholic
Tylko indi masz przy podawaniu danych tak wykrzywiony koslawo, ze w zyciu bys takiego sygnalu nie wyczytal. Wiadomo, ze masz 50/50 szanse trafienia no moze wiecej jak sie domyslasz wynikow przed ogloszeniemShadi pisze:Nie rozumiem. A co indykator miał do rzeczy? prawdopodobnie to samo wejście można było wykonać z wykresu bez nich i to w obie strony. Indi zawsze był i będzie trochę za wykresemnawroadam pisze: Indory ok ale godziny podawania wynikow potrafia niezle zmlucic tylek
Ostatnio zupelnie dla sportu ustawilem zlecenie kupna 30 pipsow ponad kurs USDCHF tuz przed podawaniem wynikow o stopach %. I co ? I o 14 podawali nifo o stopach w Szwajcarii (bez zmian). Wywalilo dolara na 130 pipsow w gore. Zassalem praktycznie w ciagu kilkunastu minut 70 pipsow bez zadnego ryzykaA potem kurs i tak sie zwalil w druga strone no bo "trend is your friend" i dolec dalej slabowac zacza.
Zreszta dzis zobaczymy piekne widowisko
Obserwuj USDCAD...juz sie zaczyna a zostalo 6 minutek.
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2010, 12:53 przez nawroadam, łącznie zmieniany 1 raz.
- inwestor86
- Pasjonat

Czeka na FOMCinwestor86 pisze:na tym usdchf rowniez mialem oczekujacy buy tuz przed danymi![]()
skoro mowa o wskaznikach, nie podoba mi sie ten wykres indexu $, wyglada jakby chcial zrobic kolejna noge w dol a przeciez ma tyle miejsca w gore do koretky
dobra olać na dziś kolejne 2x +1 do kolekcji.
od 2 godzin panują debile na rynku
http://i52.tinypic.com/2ypnfop.gif
Walą po poziomach - przechodzą - wchodzą na reversie - po czym znowu przechodzą jakby ich nie było - leci fake i znowu to samo. Teraz szorują przy chodniku i pewnie wybiją beze mnie to już będzie totalny wku... dnia
od 2 godzin panują debile na rynku
http://i52.tinypic.com/2ypnfop.gif
Walą po poziomach - przechodzą - wchodzą na reversie - po czym znowu przechodzą jakby ich nie było - leci fake i znowu to samo. Teraz szorują przy chodniku i pewnie wybiją beze mnie to już będzie totalny wku... dnia
- inwestor86
- Pasjonat

- inwestor86
- Pasjonat

- inwestor86
- Pasjonat

nie ma co szalec przed danymi, lepiej przeczekac i szukac wejscia za 1,5 godzinyShadi pisze:od 2 godzin panują debile na rynku
ta.. problem w tym że za pierwszym razem przy +10 powiedziałem ciul przetrzymam, wynik be.inwestor86 pisze:nie ma co szalec przed danymi, lepiej przeczekac i szukac wejscia za 1,5 godzinyShadi pisze:od 2 godzin panują debile na rynkuhttp://www.ninjakiwi.com/Games/Tower-De ... nse-4.html
Za 2gim razem dałem be a +15 do wyjęcia było.
Problem w tym że nie dam be poleci na SL
lepiej seriale pooglądać
na usdcad szarpnalem 14 pipsow. Lunch spozylem i chyba do 14:30 sjesta manianainwestor86 pisze:zamknalem itm bo mam mieszane uczucia jednak i te dane z usa niedlugo, zawsze to 13+ w garsci
pozostal euraud short