a dlaczego trzymasz shorta?donny pisze:Ja trzymam S-kę i czekam na rozwój wydarzeń.
jakieś przyczyny, oczekiwania, powody?
no przecież widać gdzie chce jechać... w krótkim i średnim terminie euro jest bullishtrader0002 pisze:ja nawiązując do D1 i do h4 nie gram czekam na rozwoj sytuacji po takich wzrostach musz pokazac gdzie chca jechac jestem bez planu moze jaies krotkie skalpy .... zwroce uwage na geja o 15 -16 moze tam cos sie wyklaruje
crocopip pisze:no przecież widać gdzie chce jechać... w krótkim i średnim terminie euro jest bullishtrader0002 pisze:ja nawiązując do D1 i do h4 nie gram czekam na rozwoj sytuacji po takich wzrostach musz pokazac gdzie chca jechac jestem bez planu moze jaies krotkie skalpy .... zwroce uwage na geja o 15 -16 moze tam cos sie wyklaruje
downtrend na tym wykresie również dawno się skończył.inwestor86 pisze:crocopip pisze:no przecież widać gdzie chce jechać... w krótkim i średnim terminie euro jest bullishtrader0002 pisze:ja nawiązując do D1 i do h4 nie gram czekam na rozwoj sytuacji po takich wzrostach musz pokazac gdzie chca jechac jestem bez planu moze jaies krotkie skalpy .... zwroce uwage na geja o 15 -16 moze tam cos sie wyklarujeindex euro