Zmiana systemu emerytalnego pod FOREX i bankowość inwestycyj

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Jesteśmy mistrzami komplikacji.Napisałem wyrażnie
Dlatego napisałem że potrzeba to robić z profesjonalistami.
Inaczej ani rusz..... :P
Natomiast to że musimy zajmować się takimi pierdołami zamiast koncentrować się na tym co najważniejsze to .stawiam bez komentarza......

Pozdrawiam.

Dodano po 10 minutach:

Pozwolę sobie zacytować jednego z forumowiczów.Cytuję/////
Ja akurat robie doktorat z miedzynarodowego opodatkowania za granica i powiem tyle - to nie jest do konca tak jak piszecie - trzeba niezle sobie dorobic papierow zeby nikt sie do tego nie przyczepil.///

Czyli jeszcze raz trzeba niezle sobie dorobic papierow zeby nikt sie do tego nie przyczepil........
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

zz pisze:Dlatego napisałem że potrzeba to robić z profesjonalistami.
Nie ważne z kim jak się znajdą to Ci profesjonaliści nie pomogą bo TY osobiście odpowiadasz przed US
zz pisze:Szkoda że czepiamy się pierdoł...a nie naciskamy gdzie się tylko da aby rozwiązania z UK przenieść do nas....... Razz
Możesz sobie na pępek naciskać może się w końcu uda.. Chcesz coś zdziałać to nie lamentuj tylko napisz ustawę, zbierz podpisu i zgłoś pod głosowanie. (zbierzesz dużo podpisów to jest szansa że przed którymiś wyborami to wprowadzą aby zebrać plon - tzn popacie)
chcesz szybciej idź na posła, albo wyjedz z kraju..
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

zz
Maniak
Maniak

Tig3r pisze:chcesz szybciej idź na posła
Próbowałem lecz oni nie wiedzą lub udają że nie wiedzą o co mi chodzi....

Pozdro.

Dodano po 6 minutach:

Zresztą....cytowałem to za GW to jest jeden ze sposobów...wcale nie doskonały...
Czekamy na następne pomysły.
Pozdrawiam.
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

zz
Maniak
Maniak

Jak pisałem wielokrotnie aby mieć jako takie świadczenia musimy mieć absolutnie minimum 1 000 000 zł

http://biznes.onet.pl/co-zrobic-zeby-mi ... rasa-detal

życzę miłej lektury.

Pozdrawiam.

zz
Maniak
Maniak

http://biznes.onet.pl/ke-uwzgledni-ofe- ... news-detal

Tusk chce, by obligacje w portfelach OFE traktować jak lokatę a nie jak kredyt.
Reasumując tylko zmiana systemu emerytalnego pod FOREX i bankowość inwestycyjną może realnie coś zmienić.

Pozdrawiam.

Dodano po 1 minutach:

Ps. najlepsze jest to że odsetki od zadłużenia rosną a zysków z zgromadzonych środków w OFE nie widać może z wyjątkiem prowizji od zmiany ofe..... :P

zz
Maniak
Maniak

http://finanse.wp.pl/kat,58436,title,Wi ... omosc.html

Cieszy mnie szczególnie to
////- Po raz pierwszy związki zawodowe manifestują prosząc o obniżenie podatków - oświadczył lider centrali Uil Luigi Angeletti. ////

Cieszy mnie to że pierwszy raz w swojej historii związki zawodowe dostrzegają ten problem.......

Pozdrawiam.

Dodano po 9 minutach:

Ps. to jest pierwszy słuszny krok światowych związkowców,następny powinien być co w tytule...... :P
//Zmiana systemu emerytalnego pod FOREX i bankowość inwestycyjną....///////

zz
Maniak
Maniak

http://biznes.onet.pl/reforma-emerytaln ... rasa-detal

czyli wracamy do ....

Pozdrawiam.

do... tytułu..... :P

zz
Maniak
Maniak

Resort finansów podał że od nowego roku każdy kto przejdzie na emeryturę nie będzie mógł pracować.
Z polskiego na nasze.....
Przepracujesz 40 lat dostaniesz głodową emeryturę i nie pozwolą dorobić.
Nie pracowałeś w ogóle lub pracowałeś parę lat i przejdziesz na rentę
od nowego roku możesz dorobić bez ograniczeń.......... :509:
Reasumując jeżeli nie wywalczymy zmiany ...systemu emerytalnego pod FOREX i bankowość inwestycyjną.....to będziemy robić za debila do śmierci......

Pozdrawiam.

zz
Maniak
Maniak

UWAGA !!! zmiany
http://biznes.onet.pl/gras-rzad-zajmie- ... news-detal

Niestety te zmiany nie idą w Naszym kierunku,więc tyle są warte co umarłemu kadzidło.... :P

Pozdrawiam.

zz
Maniak
Maniak

Forumowicze często pytają mnie zarówno na forum jak i na priv po co ja to wszystko robię.....,,ten film jest najlepszą odpowiedzią po co to robię...

http://www.youtube.com/watch?v=PtnF6_sM0Rk

abyśmy tak nie wylądowali jak ten człowiek.

Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ