Jutro dzień jest oibsrany danymi trza poczekać ale wypadałoby się w S ustawićdonny pisze:100 w dół 300 do góry?
Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3
Jak idzie Panowie? Ja się tymczasowo resetuję ... i zgodnie z obietnicą ...
POZDRAWIAM Z TUNEZJI!
Jak na razie w barku rządzi Warszawa, Poznań i Wrocław a laski z Polski rządzą w basenach. Dajemy radę z braćmi Słowakami i Rosjanami przekrzyczeć Germańców
Darz bór!
kerimb
POZDRAWIAM Z TUNEZJI!
Jak na razie w barku rządzi Warszawa, Poznań i Wrocław a laski z Polski rządzą w basenach. Dajemy radę z braćmi Słowakami i Rosjanami przekrzyczeć Germańców
Darz bór!
kerimb
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
no stary! miała być pocztówka z ładną polką na leżaku a tu araba w basenie przysłałeś:)<kerimb> pisze:Jak idzie Panowie? Ja się tymczasowo resetuję ... i zgodnie z obietnicą ...
POZDRAWIAM Z TUNEZJI!
Jak na razie w barku rządzi Warszawa, Poznań i Wrocław a laski z Polski rządzą w basenach. Dajemy radę z braćmi Słowakami i Rosjanami przekrzyczeć Germańców![]()
Darz bór!
kerimb
p.s zapomniałem że już czas wakacji u ciebie i się zastanawiałem o co kaman że nic nie pisze.
Nic k...wa nie można wrzucić, bo transfer po ch...crocopip pisze:no stary! miała być pocztówka z ładną polką na leżaku a tu araba w basenie przysłałeśSmile
p.s zapomniałem że już czas wakacji u ciebie i się zastanawiałem o co kaman że nic nie pisze.
Technicznie to SELL cabel jest słaby grzeje na low w niektórych przypadkach wiec jutro skalp może być ciekawy generalnie chu... z grzybnią patrzę na korelacje i poeinno być down down ale rynek itak swoje pewnie robi
Jak czsem czytam co sam napisze to ja piernicze jestem popie.....ny
Jak czsem czytam co sam napisze to ja piernicze jestem popie.....ny
"If music is dying musicians are killing it" - MP
EUR/USD opened in Asia at 1.2884 after gaining 1.5% overnight on a relief rally following the details of Basel III over the weekend and broad USD weakness sparked by a rise in investor risk appetites. This was accompanied by lower US Treasury yields, an unusual combination. EUR/USD drifted lower through the Asian morning in part due to EUR/JPY sales out of Tokyo and in part due to a sharp fall in GBP/USD following weak data. A low of 1.2845 was seen before good buying interest returned, rumored to be from Asian sovereign names, and a bounce. EUR/USD support comes from a very short market and from bouts of Asian sovereign bids following bouts of Asian central bank intervention against USD yesterday. Key resistance is eyed at 1.2920 while buyers are camped between 1.2820-30.
-
trader0002
- Gaduła