Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

donny pisze:100 w dół 300 do góry?
Jutro dzień jest oibsrany danymi trza poczekać ale wypadałoby się w S ustawić :roll:
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
donny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: donny »

Licze na Azje mam nadzieje ze Schorta mi zamkną na TP. A w miejscu odpicia znów będą dobierać longi potem europa dołoży swoje 3 grosze i wyjedziemy dość wysoko.
No to bajke opowiedziełem. Mozemy iść juz spać.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Jak idzie Panowie? Ja się tymczasowo resetuję ... i zgodnie z obietnicą ...

POZDRAWIAM Z TUNEZJI!

Jak na razie w barku rządzi Warszawa, Poznań i Wrocław a laski z Polski rządzą w basenach. Dajemy radę z braćmi Słowakami i Rosjanami przekrzyczeć Germańców :mrgreen:

Darz bór!
kerimb
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: crocopip »

<kerimb> pisze:Jak idzie Panowie? Ja się tymczasowo resetuję ... i zgodnie z obietnicą ...

POZDRAWIAM Z TUNEZJI!

Jak na razie w barku rządzi Warszawa, Poznań i Wrocław a laski z Polski rządzą w basenach. Dajemy radę z braćmi Słowakami i Rosjanami przekrzyczeć Germańców :mrgreen:

Darz bór!
kerimb
no stary! miała być pocztówka z ładną polką na leżaku a tu araba w basenie przysłałeś:)

p.s zapomniałem że już czas wakacji u ciebie i się zastanawiałem o co kaman że nic nie pisze.

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

<kerimb> pisze:...
trochę lepiej. czekamy na więcej w wolnej chwili!

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

crocopip pisze:no stary! miała być pocztówka z ładną polką na leżaku a tu araba w basenie przysłałeśSmile

p.s zapomniałem że już czas wakacji u ciebie i się zastanawiałem o co kaman że nic nie pisze.
Nic k...wa nie można wrzucić, bo transfer po ch... :) Siedzę na plażowni i ni kuta Orange nie śmiga ... 426 PLNów za 10 MB przesłanych danych plus 6PLNów za minutę dostępu ale i tak transfer idzie jak zwykły analog pomimo, że zapewniają 7 MBipsów ... :) Pozdro jeszcze raz i logout! ...

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Technicznie to SELL cabel jest słaby grzeje na low w niektórych przypadkach wiec jutro skalp może być ciekawy generalnie chu... z grzybnią patrzę na korelacje i poeinno być down down ale rynek itak swoje pewnie robi
Jak czsem czytam co sam napisze to ja piernicze jestem popie.....ny
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

EUR/USD opened in Asia at 1.2884 after gaining 1.5% overnight on a relief rally following the details of Basel III over the weekend and broad USD weakness sparked by a rise in investor risk appetites. This was accompanied by lower US Treasury yields, an unusual combination. EUR/USD drifted lower through the Asian morning in part due to EUR/JPY sales out of Tokyo and in part due to a sharp fall in GBP/USD following weak data. A low of 1.2845 was seen before good buying interest returned, rumored to be from Asian sovereign names, and a bounce. EUR/USD support comes from a very short market and from bouts of Asian sovereign bids following bouts of Asian central bank intervention against USD yesterday. Key resistance is eyed at 1.2920 while buyers are camped between 1.2820-30.

trader0002
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: trader0002 »

mozna sadzic ze sell ale edek pokazuje swoja drapiezna strone i ma wszystko w D...ie :)

Zablokowany