Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
trader0002
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: trader0002 »

jak tam panowie transakcje ????

relaks tylko nas uzdrowi....

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: crocopip »

ja jednak zostaje w shorcie do 1.2695 i tu zdecyduje co dalej

dzisiejszy dołek nie zostal potwierdzony i póki co jest tymczasowym dnem w związku z czym spodziewam się testu i jeśli do niego dojdzie to prawdopodobnie się powiedzie.

qba3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: qba3 »

ja siedzę w szorcie o longach trzeba było myśleć w nocy albo rano narazie trzymamy kanał od 7-ego wiec chyba pasuje z niego sie wybić próbujemy od 2 h ale narazie nic
Big wheels keep on turning

trader0002
Gaduła
Gaduła

korekta do 1,2707 pozniej pomysle nad zamykaniem Longow

Awatar użytkownika
Ts_A
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ts_A »

patrzac co dzis wyprawia franek i jak go cisnie funciak dochodze do wniosku ze gej to tylko kwestia czasu :D
Obrazek

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Ts_A pisze:patrzac co dzis wyprawia franek i jak go cisnie funciak dochodze do wniosku ze gej to tylko kwestia czasu
Dla mnie patrząc na inne pary GBP jest bullish ale część siedzi pod oporami EUR z kolei bearish krótko mówiąc rozjeżdzają się do tego kiepska zmienność jak skończą sie korekty EUR to pewnie UP ! nie sądzą aby w piatek ktoś gwałtowne ruchy wykonywał prognozuje że bedzie się poruszał w małym rendzu
Wybieram się na skalp na danych na USDCAD jest w ciekawym miejscu ostatnio tam skalpowałem to w 3 H dał ponad 100 pips... tylko że to było zgodne z kierunkiem i zgrywało się z falą dzisiaj możne być rożnie

No i kaczy kuper nie w te stronę dolar się nie umacnia na innych rynkach to dlaczego tutaj na CAD jak dane nieszczególnie wypadły dla mocnych ruchów oczywiscie, nawet nie otwarłem pozycji
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
Etherlord
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Etherlord »

Dane byly ok. Przybylo pracujacych oraz bezrobocie wzroslo tylko kosmetycznie. Zalapalem ruch 30p bo prognozy byly w zasadzie optymistyczne i sie udalo:]
Lepiej przegapić zysk niż stratę

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Etherlord pisze:Dane byly ok
Zasadniczo mam gdzieś czy dane są dobre czy nie dla mnie liczy się tylko przełożenie na rynek. Prognozy były dobre ale też miejsce się liczy... słaby dolar niestety na wielu parach do tego U/C mocno wyprzedany czy mógł zejść niżej ? oczywiście zszedł o 30 pips i zaraz pojawili się kupujący w sumie do przewidzenia w drugą stronę była by mocniejsza reakcja tylko pewnie stłumiona by była apetytem na ryzyko póki co. Ja wchodzę po potwierdzeniu ruchu bo pierwsza reakcja to czasem fałszywy sygnał .... 30 pips gratuluje refleksu :wink:
"If music is dying musicians are killing it" - MP

GREENFX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: GREENFX »

Witam po przerwie ;)

Ostatnie pare dni troche wypoczywałem ;) Przed chwilą odpaliłem platforme i patrze ze poziomy naniesione kilka dni temu dalej aktywne ;) wiec zasadziłem 2 szybkie shorty

GBPUSD juz zamkniety ;) 45pips w kieszeni ;)
EURUSD juz zamkniety ;) 25pips w kieszeni ;)

pozdrawiam i śmigam dalej wypoczywać ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

trader0002
Gaduła
Gaduła

ale mnie w chu...a zrobily te spadki pozamykalem Longi pieprzyc grube tluste hamburgery;;;;;...
teraz wszyscy rozumiecie czemy nie lubie tlustych amerykanosow oni sieja tylko propagande i kryzysy finansowe

Zablokowany