Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3
GREENFX trzyma się ładnie na GU jak i EU ale już chyba nie będę dokładał na GU Zresztą tak dużo nie dołożylem w sumie mam 5x większą pozycje niż normalnie dokładałem po pół normalnej pozycji 
Jak dla mnie to już jest sukces
EU gra scenariusz więc powinno być dobrze
edit: a co mi tam dołożyłem jeszcze na odbiciu od 5300 na 5320 i to już jest koniec
W sumie 6x normalna pozycja
Target: 100% daily ATR czyli jeszcze jakieś 100 pipsów
realnie jakieś 5240

Jak dla mnie to już jest sukces

EU gra scenariusz więc powinno być dobrze
edit: a co mi tam dołożyłem jeszcze na odbiciu od 5300 na 5320 i to już jest koniec
realnie jakieś 5240
I u mnie zatrybiło na tym podejciumarmon pisze:GREENFX trzyma się ładnie na GU jak i EU ale już chyba nie będę dokładał na GU Zresztą tak dużo nie dołożylem w sumie mam 5x większą pozycje niż normalnie dokładałem po pół normalnej pozycji

Ładna winda poszła i mała micro piramidka aktywowana.
Pozycje pozamykane i zostawiłem sobie jednego shorta od otwarcia na 1.5355
Na dzisiaj juz raczej wolne.
hehe ładnie pociskaszmarmon pisze:edit: a co mi tam dołożyłem jeszcze na odbiciu od 5300 na 5320 i to już jest koniec
realnie jakieś 5240

Ja dzisiaj juz tak nie szaleje

A ja jestem zły deko na siebie.
1. Zabezpieczyłem S na Kablu wczoraj zgodnie ze strategią na 1.5455 na +20 pipsów i normalnie powinienem iść w p...
2. Później przestawiłem stopa na 1.5395 czego normalnie nie powinienem zrobić ale musiałem odejść od kompa. Był deko na pałę, nie w zgodzie ze strategią więc go de facto zdjęło na +80 pipsów. Powinienem czekać na D1 ...
3. Edka wytrzymałem ale ta sama sytuacja tylko, że zamiast zabezpieczyć zlecenie i czekać na D1 ja je po prostu zdjąłem na +110, bo mi trochę nie pasowało. Zapomniałem jednak, że na urlopie się deko później wstaje i to nie ta godzina więc sytuacja powinna być deko inna ... Ehhhh
Ale, co się odwlecze to nie uciecze ...
Cieszę się zatem, że dzisiejsze wejście na USDCAD (gdybym zagrał) było by trafione i znowu byłby proficik
1. Zabezpieczyłem S na Kablu wczoraj zgodnie ze strategią na 1.5455 na +20 pipsów i normalnie powinienem iść w p...
2. Później przestawiłem stopa na 1.5395 czego normalnie nie powinienem zrobić ale musiałem odejść od kompa. Był deko na pałę, nie w zgodzie ze strategią więc go de facto zdjęło na +80 pipsów. Powinienem czekać na D1 ...
3. Edka wytrzymałem ale ta sama sytuacja tylko, że zamiast zabezpieczyć zlecenie i czekać na D1 ja je po prostu zdjąłem na +110, bo mi trochę nie pasowało. Zapomniałem jednak, że na urlopie się deko później wstaje i to nie ta godzina więc sytuacja powinna być deko inna ... Ehhhh
Ale, co się odwlecze to nie uciecze ...
Cieszę się zatem, że dzisiejsze wejście na USDCAD (gdybym zagrał) było by trafione i znowu byłby proficik

Ostatnio zmieniony 07 wrz 2010, 15:03 przez <kerimb>, łącznie zmieniany 1 raz.