Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Dobra ja odpadam. Co zarobię to w następnym trejdzie oddam... Już mnie to wku... więc bujam się z forum... Muszę się skupić , odpocząć... cokolwiek...

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

Cyb pisze:Dobra ja odpadam. Co zarobię to w następnym trejdzie oddam... Już mnie to wku... więc bujam się z forum... Muszę się skupić , odpocząć... cokolwiek...
Cyb - najprościej jest grać w jednym kierunku. Wtedy takie komedie nie zdarzają się zbyt często.

GREENFX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: GREENFX »

MaxRipper pisze:Cyb - najprościej jest grać w jednym kierunku. Wtedy takie komedie nie zdarzają się zbyt często.
To najlepsze podejscie. Chyba i ja mosze sie zastosować ;)
Dobrze ze na BE zamkneło i wszedł short bo inaczej ciezko by było.
Zabawy pod prąd z reguły źle sie kończą :evil:
Obrazek

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

GREENFX pisze:To najlepsze podejscie. Chyba i ja mosze sie zastosować
Jest tylko jeden problem - trzeba w wiekszosci przypadkow umieć okreslić właściwy kierunek :D

Awatar użytkownika
marmon
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: marmon »

GREENFX trzyma się ładnie na GU jak i EU ale już chyba nie będę dokładał na GU Zresztą tak dużo nie dołożylem w sumie mam 5x większą pozycje niż normalnie dokładałem po pół normalnej pozycji ;)

Jak dla mnie to już jest sukces :)

EU gra scenariusz więc powinno być dobrze

edit: a co mi tam dołożyłem jeszcze na odbiciu od 5300 na 5320 i to już jest koniec
W sumie 6x normalna pozycja
Target: 100% daily ATR czyli jeszcze jakieś 100 pipsów
realnie jakieś 5240

GREENFX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: GREENFX »

marmon pisze:GREENFX trzyma się ładnie na GU jak i EU ale już chyba nie będę dokładał na GU Zresztą tak dużo nie dołożylem w sumie mam 5x większą pozycje niż normalnie dokładałem po pół normalnej pozycji
I u mnie zatrybiło na tym podejciu ;) po przebicu wsparcia na GU ;)
Ładna winda poszła i mała micro piramidka aktywowana.
Pozycje pozamykane i zostawiłem sobie jednego shorta od otwarcia na 1.5355
Na dzisiaj juz raczej wolne.
marmon pisze:edit: a co mi tam dołożyłem jeszcze na odbiciu od 5300 na 5320 i to już jest koniec
W sumie 6x normalna pozycja
Target: 100% daily ATR czyli jeszcze jakieś 100 pipsów
realnie jakieś 5240
hehe ładnie pociskasz ;)
Ja dzisiaj juz tak nie szaleje ;) Co innego gdybym grał od wczoraj s a mi sie ubzdurało ze L i w zasadzie dopiero dzisiaj cos sensownego wytargałem z rynku.

Awatar użytkownika
marmon
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: marmon »

Zobaczymy czy mnie kabel nie pociśnie...

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

A ja jestem zły deko na siebie.

1. Zabezpieczyłem S na Kablu wczoraj zgodnie ze strategią na 1.5455 na +20 pipsów i normalnie powinienem iść w p...
2. Później przestawiłem stopa na 1.5395 czego normalnie nie powinienem zrobić ale musiałem odejść od kompa. Był deko na pałę, nie w zgodzie ze strategią więc go de facto zdjęło na +80 pipsów. Powinienem czekać na D1 ...
3. Edka wytrzymałem ale ta sama sytuacja tylko, że zamiast zabezpieczyć zlecenie i czekać na D1 ja je po prostu zdjąłem na +110, bo mi trochę nie pasowało. Zapomniałem jednak, że na urlopie się deko później wstaje i to nie ta godzina więc sytuacja powinna być deko inna ... Ehhhh

Ale, co się odwlecze to nie uciecze ...

Cieszę się zatem, że dzisiejsze wejście na USDCAD (gdybym zagrał) było by trafione i znowu byłby proficik :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2010, 15:03 przez <kerimb>, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: crocopip »

a ja się w koncu naprawiłem i darowałem sobie funta bo to jak zawsze twierdziłem pojebana waluta. siedze już na edwardzie na plusie. zaraz ustawiam BE i pierdziele dalsze siedzenie przed monitorem.

na edwardzie jednak jest przyjemnie i mam nadzieje że wybaczy mi chwilowy romans z cablem

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Panowie, mały OT! Zrobiłem godzinę temu fotkę naszego TU154M o numerze bocznym 102 wracającego z serwisu w Samarze. Nasz rząd może być dumny z przeprowadzonej fachowej obsługi. Nieźle go odpicowali ... :mrgreen:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zablokowany