Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Cyb pisze:Przygarnąłem psiaka którego jakiś ch... wyrzucił do rowu w środku zimy.
Wielkie serce i wielki SZACUN!

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: crocopip »

I jak tu ufać lekarzom ?

Od tamtej pory ta klinika jest jedyną która leczy mojego psa. Mimo że muszę jechać 150 km...[/quote]

ja Ci powiem że w okolicy mam jedynie wiejskiego weta ktory odbiera porody zwierzętom hodowlanym itd. w ubiegłym roku sam przejechałem swojego psa..... wyjeżdżałem tyłem a ta łajza stanęła pod kołem i jak zaczął skomleć to wyskoczyłem z samochodu bo nie wiedziałem o co chodzi a on centralnie pod kołem był. pojechałem z nim od razu do tego wiejskiego. bez prześwietleń (jedynie macał kości) poskładał go kompletnie. przez parę dni nie chodził a ja go karmiłem apapem:) a teraz lata jak szalony.
[quote="Cyb"]Apropo weterynarzy - też mam niestety niemiłe wspomnienia. Przygarnąłem psiaka którego jakiś ch... wyrzucił do rowu w środku zimy. Psiak nie stawał na przednią łapę. Byłem u trzech "weterynarzy" - każdy powiedział że to wada genetyczna, coś tam nie do końca jest ok.
Myślę sobie - psiak młody to może i faktycznie... Po jakimś czasie jednak uszkodził sobie tą łapę - wtedy pierwsze co to poszukiwania specjalistycznej kliniki. Pojechałem, obejrzeli i mówią : Ten psiak jak go pan brał to miał złamanie, wtedy wystarczyło usztywnić, teraz się pogorszyło bo nastąpił zły zrost i niestety śruby. Ale szanse na to że będzie na tą łapę stawał to w granicach 10%.

Skończyło się dość dobrze - pies staje na tą łapę, organizm wykształcił sobie nowy staw ( bo kontuzja była w okolicy stawu ) i wszystko jest ok. Kuleje ale chodzi i biega jak zdrowy okaz...

może jakiś zwierzęcy watek założymy?

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

nie mowcie nic o zwierzetach. ja mam 3 psy z ulicy i kota już 4lata również z ulicy. w tym jeden pies przejechany a drugi z padaczką....

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

<kerimb> pisze:Kabel S 1.5475
Edek S 1.2900
Dobra! Nie zamknęła mi się jeszcze H4 ale muszę uciekać i zabezpieczam:

Kabel: SL na 1.5455
Edek: SL na 1.2908

Zobaczymy co wyjdzie :) Darz bór!

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Eh mój to miał już tyle przygód... Ostatnio załapał babeszjozę... Jak nie urok to sraczka. Generalnie to wydałem na niego tyle pieniędzy że spokojnie mógłbym polecieć na wakacje... Ale wolę chodzić głodny cały tydzień niż żeby mu było źle...

Ok koniec offtopu ;-)
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2010, 11:36 przez Cyb, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

cable mozolnie wraca. zobaczymy jak daleko.

jestem bez pozycji

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Cyb pisze:Eh mój to miał już tyle przygód... Ostatnio załapał babeszjozę... Jak nie urok to sraczka. Generalnie to wydałem na niego tyle pieniędzy że spokojnie mógłbym polecieć na wakacje... Ale wolę chodzić głodny cały tydzień niż żeby mu było źle...
moje zwierzęta mialy dobrze dopóki nie miałem dziecka. teraz je męczy strasznie choć wszystko robie żeby go nauczyć szacunku do istot żywych. ale to jak kula w płot....

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

crocopip pisze:może jakiś zwierzęcy watek założymy?
Psy Forexu, albo Konsolowe Koty ?
Cable powinien dojechać do 1.5330-40 :lol:
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

SEROL666 pisze:
crocopip pisze:może jakiś zwierzęcy watek założymy?
Psy Forexu, albo Konsolowe Koty ?
Cable powinien dojechać do 1.5330-40 :lol:
no no.

cable nawet do 1.51 tylko nie wiadomo kiedy..

trader0002
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: trader0002 »

bank holiday w USA wiec po 15 spekulanci tylko ... CABEK BEDZIE REAGOWAL NA MALE NAWET SWIECEGDYZ MA JESZCZE NIE WYROBIONY KIERUNEK MYSLE ZE EDEK BARDZIEJ STABILNY GDYZ WIEKSZOSC MYSLI O lONGACH

Zablokowany