mi bardziej chodzi o to że rozumiem ruchy euro a cable tak średnio:)SEROL666 pisze:tam to bym wrócił w jutro środa czwartek mysłę że bedzie ciekawie bo Eur póki co wygląda bullishja chyba wracam na euro bo kolejny dzień można tam lepsze zyski wygenerować.
Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3
no to będziesz aktywniej uczestniczył w dyskusji:)<kerimb> pisze:Kabel S 1.5475
Edek S 1.2900
To dzisiaj gram. Urlop ... Jak ja kocham urlop! Trzy tygodnie
ja mam sella z 1.54871 już bym go zamkną ale potrzymam trochę. nie przypuszczałem że kurs aż tu dotrze a to trochę zmienia punkt widzenia.
p.s dziś umawiałem dziecko na wizytę do ortopedy w specjalistycznym szpitalu. pani dała mi wybór: albo listopad albo grudzień. pierwszy raz idę do państwowego szpitala i za Chiny nie wiedziałem że tyle się czeka....
Chyba niecrocopip pisze:no to będziesz aktywniej uczestniczył w dyskusji:)

Wiem co to za ból. Jak korzystam z prywatnej opieki. Przynajmniej jak się umówisz na daną godzinę, to najwyżej 15 minut spóźnienia, ale i tak do lekarza (również ortopeda) w prywatnym ośrodku czekałem z dzieckiem 3 tygodnie. Nie wiem czy Twoja to normalna wizyta czy jakiś problem? Mam nadzieję, że tylko kontrolna. Z lekarzami trzeba uważać. Podam przykład: Mojemu kumplowi urodził się syn. Niestety, miał dwie nóżki skierowane palcami do wewnątrz, tzn. tak, że jak stał to pięty odchodziły od siebie a palce się stykały. Pojechał więc do lekarza jednego, drugiego i trzeciego. Wszyscy mówili, że trzeba dziecku łamać kości i przestawiać. Milion badań i kontroli. Już mieli się decydować ale kumpel pojechał jeszcze do jakiegoś lekarza o którym wyczytał w internecie, że jest dobry. Nie zastał go więc następnego dnia zadzwonił do niego i opowiedział historię. Wyobraź sobie, że ten lekarz jeszcze tego samego dnia był u kumpla w nocy z wizytą. Nie zapowiedział się a przyjechał. Kumpel był zszokowany. Ten lekarz obejrzał malca i powiedział, że za dwa miesiące będzie zdrów jak ryba. Poprosił tylko jeszcze o możliwość zdobycia dokumentacji chorobowej prowadzonej przez tych innych lekarzy. Umówili się na wizytę w jego klinice. Kumpel przywiózł dokumentację, dał temu lekarzowi a ten przy nim zadzwonił z gabinetu do wszystkich tych lekarzy i wyzwał ich od konowałów i partaczy grożąc konsekwencjami.crocopip pisze:dziś umawiałem dziecko na wizytę do ortopedy w specjalistycznym szpitalu. pani dała mi wybór: albo listopad albo grudzień. pierwszy raz idę do państwowego szpitala i za Chiny nie wiedziałem że tyle się czeka....
Jak się później okazało synek jego wyzdrowiał, nie po dwóch ale po trzech miesiącach. Jedyną rzeczą jaką zrobił lekarz był mały zabieg korygujący w jakiś sposób ścięgna i unieruchomienie kończyn. Okazało się, że uszkodzenie miało miejsce podczas porodu, który również spartolili. W tej chwili synek jest okazem zdrowia i oczkiem w głowie swojego taty

Tak więc, ja również w przypadku problemów korzystam z diagnozy przynajmniej trzech różnych lekarzy do czego gorąco zachęcam ...
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2010, 11:13 przez <kerimb>, łącznie zmieniany 1 raz.