Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: crocopip »

SEROL666 pisze:
ja chyba wracam na euro bo kolejny dzień można tam lepsze zyski wygenerować.
tam to bym wrócił w jutro środa czwartek mysłę że bedzie ciekawie bo Eur póki co wygląda bullish
mi bardziej chodzi o to że rozumiem ruchy euro a cable tak średnio:)

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Kabel S 1.5475
Edek S 1.2900

To dzisiaj gram. Urlop ... Jak ja kocham urlop! Trzy tygodnie :)

Awatar użytkownika
inmax
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: inmax »

Ja na edku widzę mocny opór.
Będę szukał w takim wypadku shortów, ale to pewnie dopiero jutro:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Even when it's snowing I'm party going

GREENFX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: GREENFX »

1.53939 GU na tym poziomie dałem L
Obrazek

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

<kerimb> pisze:Kabel S 1.5475
Edek S 1.2900

To dzisiaj gram. Urlop ... Jak ja kocham urlop! Trzy tygodnie :)
no to będziesz aktywniej uczestniczył w dyskusji:)

ja mam sella z 1.54871 już bym go zamkną ale potrzymam trochę. nie przypuszczałem że kurs aż tu dotrze a to trochę zmienia punkt widzenia.

p.s dziś umawiałem dziecko na wizytę do ortopedy w specjalistycznym szpitalu. pani dała mi wybór: albo listopad albo grudzień. pierwszy raz idę do państwowego szpitala i za Chiny nie wiedziałem że tyle się czeka....

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

swoją drogą cable wygląda na fejka. i jak zwykle kurs powinie wrócić na północ. strasznie duża realizacja zysków.....

GREENFX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: GREENFX »

crocopip pisze:swoją drogą cable wygląda na fejka. i jak zwykle kurs powinie wrócić na północ. strasznie duża realizacja zysków.....
Coś śmierdzi ten short na GU. Zjechał bardziej niz sie spodziewałem :/
Obrazek

Awatar użytkownika
Nievinny
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Nievinny »

i za Chiny nie wiedziałem że tyle się czeka....
To lepiej żebyś nie wiedział ile czasu będziesz czekał na urazówce jeśli nie jest to sprawa zagrażająca życiu :D
Trade what you see, NOT what you hear or think

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

GREENFX pisze:Coś śmierdzi ten short na GU. Zjechał bardziej niz sie spodziewałem
Nie narzekać jak l na cable to teraz
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

crocopip pisze:no to będziesz aktywniej uczestniczył w dyskusji:)
Chyba nie :) Gram tak z doskoku. Wybywam na urlop zagramanice i wszystko na mojej głowie. Żonka niestety unieruchomiona od marca.
crocopip pisze:dziś umawiałem dziecko na wizytę do ortopedy w specjalistycznym szpitalu. pani dała mi wybór: albo listopad albo grudzień. pierwszy raz idę do państwowego szpitala i za Chiny nie wiedziałem że tyle się czeka....
Wiem co to za ból. Jak korzystam z prywatnej opieki. Przynajmniej jak się umówisz na daną godzinę, to najwyżej 15 minut spóźnienia, ale i tak do lekarza (również ortopeda) w prywatnym ośrodku czekałem z dzieckiem 3 tygodnie. Nie wiem czy Twoja to normalna wizyta czy jakiś problem? Mam nadzieję, że tylko kontrolna. Z lekarzami trzeba uważać. Podam przykład: Mojemu kumplowi urodził się syn. Niestety, miał dwie nóżki skierowane palcami do wewnątrz, tzn. tak, że jak stał to pięty odchodziły od siebie a palce się stykały. Pojechał więc do lekarza jednego, drugiego i trzeciego. Wszyscy mówili, że trzeba dziecku łamać kości i przestawiać. Milion badań i kontroli. Już mieli się decydować ale kumpel pojechał jeszcze do jakiegoś lekarza o którym wyczytał w internecie, że jest dobry. Nie zastał go więc następnego dnia zadzwonił do niego i opowiedział historię. Wyobraź sobie, że ten lekarz jeszcze tego samego dnia był u kumpla w nocy z wizytą. Nie zapowiedział się a przyjechał. Kumpel był zszokowany. Ten lekarz obejrzał malca i powiedział, że za dwa miesiące będzie zdrów jak ryba. Poprosił tylko jeszcze o możliwość zdobycia dokumentacji chorobowej prowadzonej przez tych innych lekarzy. Umówili się na wizytę w jego klinice. Kumpel przywiózł dokumentację, dał temu lekarzowi a ten przy nim zadzwonił z gabinetu do wszystkich tych lekarzy i wyzwał ich od konowałów i partaczy grożąc konsekwencjami.

Jak się później okazało synek jego wyzdrowiał, nie po dwóch ale po trzech miesiącach. Jedyną rzeczą jaką zrobił lekarz był mały zabieg korygujący w jakiś sposób ścięgna i unieruchomienie kończyn. Okazało się, że uszkodzenie miało miejsce podczas porodu, który również spartolili. W tej chwili synek jest okazem zdrowia i oczkiem w głowie swojego taty :)

Tak więc, ja również w przypadku problemów korzystam z diagnozy przynajmniej trzech różnych lekarzy do czego gorąco zachęcam ...
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2010, 11:13 przez <kerimb>, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany