no wlasnie , zapomnialem wspomniec ze interesuje mnie taka informaja na wykresie z TF 15,30 min i 1hfreeman pisze:Włącz sobie separatory okresu we właściwościach wykresu np na H4...
Ciekawe wskaźniki do MT4
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
havk tutaj poszukaj może coś znajdziesz dla siebie 
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... php?t=3895

http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... php?t=3895
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
THX:D:D:DGREENFX pisze:Standardowo masz w Mt4HunterPL pisze:albo chociaz cos takiego ze gdy polacze 3 punkty to wyznacze mediane z nich... bo w mt4 tego nie widze...
3 zakładka w pasku od lewe strony: Wstaw, Andrews Pitchfork.
Wyznaczasz 3 punkty i automatycznie kresli mediane
Pieniądze są krwią tego świata...
No niestety , w tej zakładce w mt4 nie ma nic o ustawianych alarmach. Chodzi mi o ustawienie alarmu dźwiękowego na określony pułap ceny. Np zakładam że para gbp/usd pójdzie w dół od ceny 1.5460 więc aby nie ślęczeć przed monitorem ustawiam alarm aby dał sygnał po dojściu do pułapu 1.5430. Gdzieś już widziałem takie cacko na forum , szukałem wczoraj ale nie potrafię znaleźć.
Ludzie lubią komplikować sobie życie, jakby już samo w sobie nie było wystarczająco skomplikowane.
Jest, jest. Poszukaj dobrze. Możesz sobie nastawić dowolną ilość alarmów z warunkiem o którym wspominasz.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu