Czy z moją postawą warto sie w to bawić?

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
zeusik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zeusik »

Powiem krotko jesli chcesz zarabiac 1500 zl m-cznie na foreks musisz miec na koncie 200-500tys zl

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

zeusik pisze:Powiem krotko jesli chcesz zarabiac 1500 zl m-cznie na foreks musisz miec na koncie 200-500tys zl
Hm a masz coś na poparcie tej śmiałej teorii ? :)
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2010, 21:36 przez Cyb, łącznie zmieniany 1 raz.

zeusik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zeusik »

To i tak zbytnio optymistyczna teoria. :lol:

Awatar użytkownika
morderca
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: morderca »

Kenia pisze:Mam straszne trudności w doradzaniu ludziom jaki sposób na życie mają wybrać. Rolling Eyes pomóżcie koledze bo ja nie wezmę na sumienie jego dalszego życia.....
Rozpoczęcie inwestowania na Forex to chyba nie wyrok?:)

Awatar użytkownika
Kenia
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kenia »

morderca pisze:Rozpoczęcie inwestowania na Forex to chyba nie wyrok?
niestety ja sądzę że tak, dożywotni!

Awatar użytkownika
morderca
Stały bywalec
Stały bywalec

niestety ja sądzę że tak, dożywotni!
Nie wydaje mi się, żeby było tak źle. Miałem w swoim życiu spotkanie z twardym hazardem i jakoś żyję. Pewnie wszystko zależy od psychiki.

havk
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: havk »

zeusik pisze:Powiem krotko jesli chcesz zarabiac 1500 zl m-cznie na foreks musisz miec na koncie 200-500tys zl
Tak czekam i czekam az ktos w koncu napisze a te 1500 zlotych miesiecznie c to jaki procent poczatkowej sumy bo rozumiem ze nie od tego 1500 zlotych wplaconego na poczatku ? ;-)

Chodzi mi o to ze wszystko zalezy od ryzyka jakie zamierzasz podejmowac no i twoich umiejetnosci przede wszystkim do radzenia sobie z soba samym.

Owszem , sa ludzie ktorzy potrafia w miare regularnie osiagac bardzo wysoki procent zwrotu z inwestycji co miesiac, ale "moim zdaniem" nie ma ich tak znowu duzo . W koncu ktos tez musi podejmowac odwrotne decyzje i dawac im zarobic ;-)

Osobiscie uwazam ze albo sie w tym siedzi albo nie i jesli ktos pisze cos w stylu "mam troche czasu wiec postnowilem sie przyjzec co to takiego ten forex" to jest to raczej malo optymistyczne podejscie. Cos mi mowi ze po pierwszych kilku porazkach zrazisz sie do rynku a bo to zamiast zysku sa straty a i czasu trzeba sporo poswiecic, a to przy tak malym wkladzie wlasnym i nacisku na male ryzyko to i zysk z kazdej pozycji jest zaledwie na te kilka - nascie zlotych.

Ludzie czesto sie przez to zniechecaja , oczekuja od razu sukcesow i duzych pieniedzy a tu droga z wybojami.

Mimo wszystko poczytaj , potestuj , sam sie sprawdz i wtedy zdecyduj bo kto wie moze na koncu sie okazac ze bedziesz w grupie tych ktorzy wychodza na plus.
200 - 500 tys ? i 1500 miesiecznie ?

To ja juz wole do banku na lokate oddac i sobie du..y nie zawraca forexem.
Zdaje sie ze 1500 zlotych jest juz osiagalne przy 400 tys zlotych na lokacie.
Mam nadzieje ze nic mi sie nie pomylilo.

Oczywiscie jest to moja jak najbardziej subiektywna opinia

klif
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: klif »

Havk, nic Ci się nie pomyliło i podejście jak nabardziej słuszne :) Przy 400000 byle lokata daje te 1500 miesięcznie bez szarpania się z foreksem.

Awatar użytkownika
morderca
Stały bywalec
Stały bywalec

:( Tyle sprzecznych informacji. Jedni mówią, że mogę zarabiać więcej niż sobie wymarzę. Inni, że zbankrutuje i lepiej, żebym już teraz strzelił sobie w łeb. Sam nie wiem co myśleć. Najlepiej będzie jak sam sprawdzę czy mi to pasuje. Ktoś chyba musi na tym zarabiać. Przecież jeśli by nie było nawet szansy zarobku, nikt by tu nie siedział.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Forex jest jak każdy biznes. Nigdy na początku nie wiesz czy Ci się uda. A jednak codziennie rejestrowane są nowe działalności gospodarcze... Nie słuchaj tych którzy mówią że się nie da - skoro im się nie udało to nie znaczy że z Tobą ma być tak samo...

ODPOWIEDZ