Fan, dla rozluźnienia, konkurs?

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
weronika
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: weronika »

Sory, ale nie mówiłam nic o podsumowaniach, co 3h też się nie spodziewałam. Jesli chodzi o podsumowania to przeoczyłam, że są w regulaminie raz na tydzień.
Po prostu nie takiego fanu się spodziewałam, i jest to tylko moja sprawa. Mam święte prawo robić co chcę i tyle. Skoro coś mi się nie podoba to moja sprawa. Wchodzę na karuzelę i jak mi się nie podoba zabawa to schodzę, tak bywa.

No MrYogi hasło zmieniłam bo jak napisałam, rezygnuję z konkursu, więc co tu dziwnego.
[ Wolność i Praworządność ]

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

weronika pisze:Sory, ale nie mówiłam nic o podsumowaniach, co 3h też się nie spodziewałam. Jesli chodzi o podsumowania to przeoczyłam, że są w regulaminie raz na tydzień.
Po prostu nie takiego fanu się spodziewałam, i jest to tylko moja sprawa. Mam święte prawo robić co chcę i tyle. Skoro coś mi się nie podoba to moja sprawa. Wchodzę na karuzelę i jak mi się nie podoba zabawa to schodzę, tak bywa.

No MrYogi hasło zmieniłam bo jak napisałam, rezygnuję z konkursu, więc co tu dziwnego.
Jak schodzisz z karuzeli zaczynając się kręcić z kilkoma osobami bo nie spodoba Ci się coś o czym mowy nie było to to się nazywa foch, a to jak powiedziałem traderowi nie przystoi.

Nie mam nic absolutnie do Ciebie - ale nie lubię osobiście takich zachowań - są dla mnie bardzo dziecinne.

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

Rozmawiałem z Green7 i zrobi się to przez publikacje wyników na bieżąco, będzie w weekend :)
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

weronika
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: weronika »

Nie wiem skąd wiesz co przystoi a co nie przystoi traderowi
W ogóle jak dla mnie, to wątpię czy znasz choćby jednego tradera.

Mi chodzi o to, że jak coś robię to na 100%, albo w ogóle, i jak widzę, że ktoś coś robi na 40%, to ja wysiadam, i nie mam nic więcej do zarzucenia, jego sprawa.
Jak ktoś to nazywa fochem, ok.

Pisałam o umieszczeniu nagród na 1 stronie, zero odzewu.
Pytałam chyba ze dwa razy o listę uczestników, w końcu sędzia coś napisał.
Pytałam, o możliwość robienia codziennie zestawień, zero odzewu, raz coś sędzia niechlujnie rzucił, a na dziś nie wiem czy będą czy nie.
I jest to dla mnie nie istotne, czy są to sprawy ważne czy nie, bo przecież dobrze wiem, że ten konkurs w ogóle jest dla mnie rzeczą kompletnie nie ważną.
Chodzi mi o to co napisałam, powyżej, obojętne co robię, czy robię transakcje z 1 pipsem za 5000 usd czy 1 cent, czy gram w chinczyka, czy buduję salę gminastyczną w domu dziecka.
Po prostu jak widzę fuszerkę to spadam.
Jak to foch, to niech będzie foch.
[ Wolność i Praworządność ]

havk
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: havk »

weronika pisze:Nie wiem skąd wiesz co przystoi a co nie przystoi traderowi
W ogóle jak dla mnie, to wątpię czy znasz choćby jednego tradera.

Mi chodzi o to, że jak coś robię to na 100%, albo w ogóle, i jak widzę, że ktoś coś robi na 40%, to ja wysiadam, i nie mam nic więcej do zarzucenia, jego sprawa.
Jak ktoś to nazywa fochem, ok.

Pisałam o umieszczeniu nagród na 1 stronie, zero odzewu.
Pytałam chyba ze dwa razy o listę uczestników, w końcu sędzia coś napisał.
Pytałam, o możliwość robienia codziennie zestawień, zero odzewu, raz coś sędzia niechlujnie rzucił, a na dziś nie wiem czy będą czy nie.
I jest to dla mnie nie istotne, czy są to sprawy ważne czy nie, bo przecież dobrze wiem, że ten konkurs w ogóle jest dla mnie rzeczą kompletnie nie ważną.
Chodzi mi o to co napisałam, powyżej, obojętne co robię, czy robię transakcje z 1 pipsem za 5000 usd czy 1 cent, czy gram w chinczyka, czy buduję salę gminastyczną w domu dziecka.
Po prostu jak widzę fuszerkę to spadam.
Jak to foch, to niech będzie foch.
Ta wymiana zdan prowadzi do nikad. Niech kazdy robi co uwaza za stosowne i zostawi wszelkie pretensje w stosunku do innych osob wylacznie dla siebie.

Kazdy ma prawo by byc niezadowolonym czy slusznie to juz inna sprawa. Wszelkie problemy czy tez zapytania ktore moga wszczac kolejna bezsensowna "awanture" moze lepiej kierowac na priv.
Dla mnie to fun jak w temacie i wszelkie takie dyskusje z calym "fun" nie maja wiele wspolnego.

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Ja po nie udanym podejściu z FigFx mam konto z FxPro
Na razie zero zajętych pozycji.
Ale może się w przyszłym tygodniu odblokuje ;)

A co do Ciebie Weroniko to jeśli nie doczytałaś że wyniki raz na tydzień to możesz mieć tylko pretensje do siebie.
Myślę że można było z sędzią na PW się dogadać a nie publicznie problem z tego robić.
Dzięki dla green7 za chęć pomocy w rozwiązaniu tego problemu.
Gdyby tak wszyscy byli uczynni i skorzy do pomocy żyłoby by się łatwiej.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2010, 16:51 przez daromanchester, łącznie zmieniany 1 raz.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

A kto tabelkę do wyników zrobił a propos uczynności ;) ?
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

Akhh pisze:A kto tabelkę do wyników zrobił a propos uczynności ;) ?
Dzięki :]

Minęła 23:00 i wyniki na koniec tygodnia. Pełne statystyki na MyFxBook będą od jutra.
Podane wyniki są z pozycji zamkniętych, bez uwzględnienia pozycji otwartych.
Osoby które nie przekazały mi danych do rachunku, nie zawarły jeszcze żadnych pozycji lub nie biorą już udziału w konkursie nie są uwzględnione.
Kolejność przypadkowa.

Jonas +7,02%
seedraev -35,67%
havk +20,59%
Akhh +13,38%
Demo_man +12,20%
guccon +64,90%
Brain -0,84%
freeman +26,42%
netixek -23,97%
ya_dunno +22,88%
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Widzę, że niektórzy nieźle idą. Guccon dzisiaj około 300% zrobił skoro miał wczoraj -40% a dzisiaj +60%...
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: guccon »

Nie wiadomo jak dlugo bede na pierwszym miejscu bo przy sposobie gry jaki stosuje w poniedzialek rano moge byc znowu na minus ale przynajmnej rekord jednego dnia nie bedzie taki latwy do pobicia 8)

Dobrze ze z 5 minusow zostaly tylko 3 osoby ale w tym netixek ktory widze ze tez pewnie sporo ryzykuje wiec w kazdej chwili znowu moze byc czolowka. Dobrze - poziom idzie w gore :D
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

ODPOWIEDZ