Fan, dla rozluźnienia, konkurs?
Skoro oficjalne publikacje okresowo, może niech uczestnicy codziennie chwalą się wynikami (nie musi być na serio) - dojdzie element gry psychologicznej, przebieg rozgrywki mógłby mieć wtedy bardziej spektakularny charakter 

Probably my best technique is not picking up the phone to close out a winning trade. - Jerry Parker
mój Blog, szkolenia fx
guzik "www" poniżej 
mój Blog, szkolenia fx

Powiem tak. Dla mnie obojętne czy 1 pips to 10 000 usd czy 1 cent, czy demo, nawet do takich zabaw podchodzę poważnie. Dla mnie bez sensu zaczynać konkurs i publikować raz wynik na koniec konkursu, albo raz na tydzień. Jak ma być fan, to ja bym publikowała wyniki 3 razy dziennie. A jak sędzia nie ma czasu, to może dorzucić drugiego sędziego, który też będzie w naszej strefie czasowej i będzie miał więcej czasu właśnie na takie pierdoły.
[ Wolność i Praworządność ]
Wyniki na chwile pisania tego posta.
Podane wyniki są z pozycji zamkniętych, bez uwzględnienia pozycji otwartych.
Osoby które nie przekazały mi danych do rachunku, lub nie zawarły jeszcze żadnych pozycji nie są uwzględnione.
Kolejność przypadkowa.
Jonas +2,38%
seedraev -41,87%
havk -4,50%
Akhh +4,98%
Demo_man -20,73%
guccon -58,76%
Brain -0,41%
weronika +42,62%
freeman +26,42%
netixek +44,95%
Podane wyniki są z pozycji zamkniętych, bez uwzględnienia pozycji otwartych.
Osoby które nie przekazały mi danych do rachunku, lub nie zawarły jeszcze żadnych pozycji nie są uwzględnione.
Kolejność przypadkowa.
Jonas +2,38%
seedraev -41,87%
havk -4,50%
Akhh +4,98%
Demo_man -20,73%
guccon -58,76%
Brain -0,41%
weronika +42,62%
freeman +26,42%
netixek +44,95%
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein
Yogi lapy won od peceta. Kobiety nalezy czcic - to one nas na swiat przyniosly, a ich humory.... a nasze 
Zagralbym chetnie, zeby odreagowac, mieszkam obecnie w domku campingowym - moj dom ma powazne szkody wodne, wiec nie mam glowy do tradingu. Mysle, ze koledzy z priva to tez zrozumieja.
Powodzenia!

Zagralbym chetnie, zeby odreagowac, mieszkam obecnie w domku campingowym - moj dom ma powazne szkody wodne, wiec nie mam glowy do tradingu. Mysle, ze koledzy z priva to tez zrozumieja.
Powodzenia!
Mozna zarobic kilka tysiecy % a nastepnie stracic tylko 100% 

Ale macie kłopota ... podepnijcie wszystkie konta pod jeden profil na myfxbook, będzie na jego głównej stronie pokazywał na jednym wykresie salda wszystkich zawodników na bieżąco, lub tak często jak ustawi się odświeżanie w publikatorze mt4.weronika pisze:A jak sędzia nie ma czasu, to może dorzucić drugiego sędziego, który też będzie w naszej strefie czasowej i będzie miał więcej czasu właśnie na takie pierdoły.
A historię poszczególnych kont można ukryć i będzie ją widział tylko właściciel profilu na myfxbook (czyli Yogi)....